Follow us

Βίκυ Καγιά | Όταν παρουσίαζε εκπομπή φορώντας το πιο λαμπερό μίνι φόρεμα, το 2007

Μία από τις πιο λαμπερές εμφανίσεις της Βίκυς Καγιά, 16 χρόνια πριν.

MissBloom TEAM
Η Βίκυ Καγιά προτείνει το πιο chic χρώμα που μπορείς να βάλεις εάν είσαι καλεσμενη σε γάμο NDP Photo Agency

Η Βίκυ Καγιά θεωρείται ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της χώρας μας , έχοντας συνεργαστεί με ιστορικούς οίκους μόδες και έχοντας πρωταγωνιστήσει στα εξώφυλλα των πιο διάσημων περιοδικών -παγκοσμίως- στην πολύχρονη καριέρα της στο μόντελινγκ. Ωστόσο, η ίδια έχει δοκιμαστεί και στην παρουσίαση ουκ ολίγες φορές, με το αποτέλεσμα, πάντοτε να τη δικαιώνει.

Οι πιο πρόσφατες δουλειές της ως παρουσιάστρια είναι το "Shopping Star" και το "GNTM", όμως στο παρελθόν διατηρούσε αυτόν τον ρόλο και στον χορευτικό διαγωνισμό "So You Think You Can Dance", στον οποίο μάλιστα είχε κάνει μία από τις πιο αξιομνημόνευτες εμφανίσεις της.

Τόσο η εκθαμβωτική της εμφάνιση, η οποία παραμένει αναλλοίωτη και σήμερα, όσο και η ενδυματολογική της επιλογή εκείνη τη βραδιά, καθιστούν αυτό το look ξεχωριστό.

Βίκυ Καγιά | Όταν παρουσίαζε εκπομπή φορώντας το πιο λαμπερό μίνι φόρεμα, το 2007

Η "ιέρεια της μόδας" στην Ελλάδα είχε καταφέρει να εντυπωσιάσει για ακόμη μία φορά, με το απαράμιλλο προσωπικό της στιλ. Συγκεκριμένα, η Βίκυ Καγιά είχε φορέσει τότε ένα μίνι φόρεμα με διαφάνεια, κεντημένο με λαμπερές χάντρες, που αγκάλιαζε ιδανικά το σώμα της και αναδείκνυε απόλυτα τα καλλίγραμμα πόδια της. Ήταν, χωρίς αμφιβολία, ένα από τα πιο λαμπερά looks της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ