Follow us

"Δε θυμάμαι τίποτα από το Euro 2004..." | O πανέμορφος γιος του Αντώνη Νικοπολίδη, Γιάννης, στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη

Ο 22χρονος γιος του Αντώνη Νικοπολίδη και της Βάσως Στασινού, μιλά για τη ζωή του.

MissBloom TEAM
Αντώνης Νικοπολίδης και γιος Instagram

Καλεσμένος στην εκπομπή "Πρωίαν σε είδον, την μεσημβρίαν" βρέθηκε σήμερα ο Γιάννης Νικοπολίδης, παραχωρώντας την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη. Ο γιος του Αντώνη Νικοπολίδη και της Βάσως Στασινού μίλησε ανοιχτά στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά για τη ζωή του ως τερματοφύλακας ενώ αναφέρθηκε στα διάφορα περιστατικά που θυμάται να συμβαίνουν στον δρόμο με πρωταγωνιστή τον πατέρα του.

Γιάννης Νικοπολίδης | Ο γιος του Αντώνη Νικοπολίδη επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από 4,5 χρόνια

Πιο αναλυτικά, ο νεαρός τερματοφύλακας μίλησε για την καθημερινότητά του και την αγάπη του για το ποδόσφαιρο υπογραμμίζοντας πως ασχολείται με αυτό από πολύ μικρός. Ο ίδιος τόνισε μάλιστα πως δεν έχει καμία ανάμνηση από την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου το 2004 ωστόσο παραδέχτηκε πως θυμάται να σταματάνε θαυμαστές τον πατέρα του στον δρόμο.

"Με το ποδόσφαιρο ξεκίνησα να ασχολούμαι από πολύ μικρός. Ήμουν 5-6 χρονών όταν έπαιξα στην πρώτη ακαδημία. Όταν ο μπαμπάς μου ήταν στο Euro, εγώ ήμουν τεσσάρων χρονών. Δε θυμάμαι τίποτα από εκείνη την περίοδο. Δεν έχω καμία ανάμνηση. Εγώ ήμουν στο χωριό στην Άρτα με τη γιαγιά, οι γονείς μου ήταν στην Πορτογαλία αλλά δεν έχω κάποια ανάμνηση."

"Έχω αναμνήσεις από το να σταματάνε τον μπαμπά μου στον δρόμο για αυτόγραφα, φωτογραφίες, βρισίδια, όλα. Το να πηγαίνει ο κόσμος στο γήπεδο και να τα "χώνει” στους αθλητές, καλώς ή κακώς είναι και ένας τρόπος εκτόνωσης. Στην Ελλάδα έτσι είναι το γήπεδο, πας να ρίξεις τη βρισιά σου και γυρνάς στο σπίτι ήρεμος."

"Εγώ ως τερματοφύλακας τα ακούω όλα αλλά κάνει πως δεν τα ακούω… Αν δώσεις λίγο τυράκι, γυρίσεις κοιτάξεις, πεις κάτι, αρχίζουν πιο δυνατά. Όσο τους αγνοείς, τόσο περισσότερο ηρεμούν.", δήλωσε ο Γιάννης Νικοπολίδης.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ