Follow us

Η απάντηση της Billie Eilish στους haters για το καινούργιο της στιλ | "Η θηλυκότητα δεν ισοδυναμεί με αδυναμία"

Η Billie Eilish βάζει τους haters στην θέση τους.

Billie Eilish

Η ανατρεπτική τραγουδίστρια Billie Eilish, είναι μία από τις πιο ταλαντούχες καλλιτέχνιδες της νέας γενιάς με αμέτρητους θαυμαστές και αποτελεί πρότυπο για τον δυναμικό της χαρακτήρα.

Την 21χρονη σταρ την γνωρίσαμε με ένα ιδιαίτερο, ''χύμα'' και λίγο dark στυλ, το οποίο τον τελευταίο καιρό έχει αλλάξει και έχει γίνει κάπως πιο θηλυκό. Αυτή η αλλαγή προκάλεσε πλήθος σχολίων, σε σημείο πολλοί να αντιδρούν με τρόπο προσβλητικό με σχόλια όπως "Έχεις αλλάξει, δεν είσαι η ίδια που ήσουν, έχεις γίνει πιο θηλυκή. Έγινες και εσύ σαν όλες τις άλλες". Το γεγονός αυτό αποφάσισε η τραγουδίστρια να μην το αγνοήσει και να βάλει τους haters στην θέση τους μέσα από μερικά στόρι μία και καλή.

"Πέρασα τα πρώτα 5 χρόνια της καριέρας μου με εσάς τους ανόητους να με εξοντώνεται γιατί φερόμουν σαν αγόρι και ντυνόμουν όπως ντυνόμουν και μου λέγατε συνεχώς ότι θα ήμουν πιο σέξι εάν συμπεριφερόμουν σαν γυναίκα" έγραψε η Billie Eilish προσθέτοντας: "Και τώρα που αισθάνομαι αρκετά άνετα για να φορέσω οτιδήποτε ελάχιστα θηλυκό ή ταιριαστό, άλλαξα και είμαι ξεπουλημένη και… ‘τι της συνέβη’, ‘Ω Θεέ μου δεν είναι η ίδια Billie, είναι ακριβώς όπως οι υπόλοιπες’ μπλα, μπλα, μπλα. Αφήστε τις γυναίκες να υπάρχουν".

Και συνέχισε με άλλες αναρτήσεις: "Αστείο: Το ξέρατε ότι οι γυναίκες είναι πολύπλευρες; Σοκαριστικό σωστά;;; πιστέψτε το ή όχι, οι γυναίκες θα μπορούσαν να ενδιαφέρονται για πολλά πράγματα" ανέφερε σε ένα ποστ, ενώ σε ένα άλλο πρόσθεσε: "Επίσης, η θηλυκότητα δεν ισοδυναμεί με αδυναμία. Ω Θεέ μου, Τρελό σωστά; Ποιος το ήξερε". Ξεκαθάρισε η Billie Eilish, ολοκληρώνοντας την ανάρτηση της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ