"Κάπνιζα πολύ και από μικρή..." | Η εξομολόγησή της Σίας Κοσιώνη για το κάπνισμα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καπνίσματος

"Πιστέψτε με, δεν μου το είχε κανείς. Και πρώτα από όλα δεν μου το είχα εγώ η ίδια."

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Σε μία προσωπική εξομολόγηση προέβη χθες το απόγευμα η Σία Κοσιώνη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καπνίσματος, η κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ θέλησε να μοιραστεί με τους followers της τη δική της ιστορία αναφορικά με το κάπνισμα.

Σία Κοσιώνη | Μας συστήνει τη μητέρα της με αφορμή τα 72α γενέθλιά της - H υπέροχη φωτογραφία και οι δημόσιες ευχές

Ειδικότερα, η Σία Κοσιώνη αποκάλυψε πως κάπνιζε από πολύ μικρή ηλικία ενώ κανένας δίπλα της, ούτε καν η ίδια, δεν πίστευε πως θα καταφέρει να το κόψει. Η ίδια μάλιστα τόνισε πως την απόφασή της αυτή την οφείλει στον σύζυγό της, Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος τα κατάφερε πρώτος.

Τέλος, η Σία Κοσιώνη έστειλε και ένα μήνυμα στους followers της, μικρούς και μεγάλους, τονίζοντας πως μαγκιά είναι να είσαι ελεύθερος ενώ αν το κατάφερε εκείνη, τότε μπορούν όλοι.

"Σήμερα, παγκόσμια ημέρα κατά του καπνίσματος, ήρθε η στιγμή να σας πω ότι τα κατάφερα! Πιστέψτε με, δεν μου το είχε κανείς. Και πρώτα από όλα δεν μου το είχα εγώ η ίδια. Κάπνιζα πολύ και από μικρή. Ακόμη και σήμερα οι φίλοι μου δυσκολεύονται να συνειδητοποιήσουν ότι η Σία δεν καπνίζει. Όμως, ναι, η Σία δεν καπνίζει πια και το οφείλει στον Κώστα της που πρώτος το κατάφερε δείχνοντάς μου τι θα πει αποφασιστικότητα και πείσμα, στην σπουδαία Παρασκευή Κατσαούνου, καθηγήτρια πνευμονολογίας στο ΕΚΠΑ που με την εμπειρία και την επιστημονική της κατάρτιση μας έδειξε τον τρόπο και φυσικά στον μικρό μου Δήμο που ήταν δίπλα μου και με υποστήριζε σε κάθε βήμα παρακολουθώντας τους στόχους μου. Ένα μήνυμα λοιπόν από μένα. Στους μικρούς: μαγκιά τελικά είναι να είσαι ελεύθερος. Στους μεγάλους: αν μπόρεσα εγώ, μπορούν όλοι. Ζήτα βοήθεια."