Ελεονώρα Μελέτη | "Σαν σήμερα το 2017 έκανα ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή μου. Πάγωσα τον χρόνο."

Με δύο φωτογραφίες και ένα μακροσκελές κείμενο, η παρουσιάστρια περιέγραψε όλα όσα έζησε το 2017, δύο μήνες πριν μείνει έγκυος.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Μία προσωπική εξομολόγηση έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελεονώρα Μελέτη, αναφορικά με την κατάψυξη ωαρίων που έκανε το 2017. Πιο αναλυτικά, η παρουσιάστρια της εκπομπή "Mega Καλημέρα" ανήρτησε δύο φωτογραφίες από την ημέρα που ολοκλήρωσε τη διαδικασία της κατάψυξης ωαρίων λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν το μετάνιωσε στιγμή.

H Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε την παρενέργεια που είχε το μπότοξ στην επιδερμίδα της

Ειδικότερα, η Ελεονώρα Μελέτη τόνισε πως με αυτόν τον τρόπο πάγωσε τον χρόνο, κάνοντας συγχρόνως στον εαυτό της ένα σπουδαίο δώρο. Μεταξύ άλλων, η ίδια αποκάλυψε πως δύο μήνες αφότου ολοκλήρωσε τη διαδικασία αυτή έμεινε έγκυος, φυσιολογικά, ενώ μέχρι στιγμής δεν τα έχει χρειαστεί.

"Σαν σήμερα το 2017 έκανα ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή μου. Πάγωσα το χρόνο. Έχοντας κλείσει τα 38, κατέψυξα όπως είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου, τα ωάρια μου, κάνοντας του ένα σπουδαίο δώρο. Πριν από 6 χρόνια το θέμα της κρυοσυντήρησης ήταν ακόμα λίγο… αμήχανο. Δεν το πολύ μοιραζόσουν με τρίτους γιατί οι άλλοι σε έβλεπαν λίγο ωσάν … "κακομοίρα". Που σε έχουν πάρει τα χρόνια κ δεν έχεις παιδί, που τα έχεις όλα αλλά δεν έχεις ένα σύντροφο να κανείς οικογένεια, που τι τις ήθελες τις καριέρες κ τα άφησες όλα πίσω!

Η φωτογραφία είναι λίγες ώρες μετά τη διαδικασία! Η ανακούφιση , η ικανοποίηση, η χαρά, η ξεγνοιασιά είναι μερικά από τα συναισθήματα που θυμάμαι να νιώθω!

Στη δεύτερη φωτογραφία, είναι η "αναμνηστική" που λένε, από τα αυγουλάκια. Στη στέλνουν με mail, κάτι σαν οικογενειακή φωτογραφία! Ακόμα δεν τα έχω χρειαστεί. Έμεινα έγκυος φυσιολογικά, δυο μήνες μετά. Έχω χρόνο όμως να τα χρειαστώ όποτε θέλω, κ αυτά θα είναι εκεί να περιμένουν! Ποτέ δεν θα σταματήσω να φωνάζω, με τη πρώτη ευκαιρία , το σπουδαίο δώρο που έχει χαρίσει σε μας τις γυναίκες η επιστήμη. Ένα δώρο σε όλες! Σε εκείνες που θέλουν να το καθυστερήσουν, σε εκείνες που δεν έρχεται, εκείνες που δεν μπορούν , εκείνες που αρρώστησαν, που δεν θέλουν ακόμα, που κάνουν καριέρα, που δεν έχουν σύντροφο, που δεν το αποφασίζουν, που δεν έχουν τις συνθήκες.