Follow us

Ναι, η Σαμάνθα επιστρέφει! Η Kim Cattrall σοκάρε ευχάριστα τους θαυμαστές της με την απρόσμενη επιστροφή της στο And Just Like That

Κάνει επιστροφή η Kim Cattrall στο "And Just Like That" ως Samantha και το κοινό ενθουσιάζεται. Φυσικά.

Kim Cattrall

Η Kim Cattrall φαίνεται να κάνει δυναμικό come back με τον ρόλο της στο "Sex and the City" στη δεύτερη σεζόν της σειράς Max, "And Just Like That".

Το 2016 η Kim Cattrall είχε δηλώσει πώς τελείωσε με τον ρόλο της Samantha στο "Sex and the City", καθώς θεώρησε ότι θα αδικούνταν αν συνεχιζόταν και στην τρίτη ταινία. Λίγο αργότερα αποκαλύφθηκε ότι η Sarah Jessica Parker με την Cattrall, διέλυσαν την φιλία τους, αφού κλονίστηκε πρώτα η επαγγελματική τους σχέση. Συγκεκριμένα, η Parker για τον διαπληκτισμό ανέφερε: "Η συμπεριφορά της δεν ήταν καθόλου ευγενική. Απογοητευτήκαμε, όταν μάθαμε ότι δεν θέλει να συμμετάσχει στην τρίτη ταινία του Sex and the City, γιατί είχε αυξημένες απαιτήσεις από την παραγωγή".

"Κάναμε πολλές συζητήσεις για το πώς ένιωθε σχετικά με αυτή τη σειρά. Ήταν επώδυνο για εμένα, μου μίλησε άσχημα. Ποτέ δεν έχει μιλήσει κανείς έτσι για εμένα. Έχω περάσει πολλά χρόνια δουλεύοντας σκληρά και ήμουν πάντοτε αξιοπρεπής με όλους στο πλατό, φρόντιζα τους ανθρώπους, ήμουν υπεύθυνη απέναντι στους εργοδότες μου, όσο και στους ανθρώπους που αναλάμβανα ως παραγωγός".

Αργότερα το ίδιο έτος, η Parker επιβεβαίωσε στο The Hollywood Reporter ότι η Cattrall δεν προσεγγίστηκε ποτέ για την επανεκκίνηση του HBO. "Δεν την καλέσαμε καν. Αυτή ήταν η επιθυμία της. Μας κατέστησε σαφές ότι δεν ήθελε να ασχοληθεί ξανά με το συγκεκριμένο project και ότι δεν αισθανόταν άνετα μαζί μας. Οπότε, δεν μας πέρασε από το μυαλό. Ωστόσο, ο δημιουργός, ο Nicholas Patrick King χειρίστηκε πολύ καλά το θέμα".

Παρά αυτές τις εξελίξεις, το Variety με δημοσίευμα του, δίνει ελπίδες στους θαυμαστές για μία ακόμα εμφάνιση της αγαπημένης τους Samantha στην σειρά.

Σύμφωνα με την πηγή η Cattrall θα εμφανιστεί μόνο για μια σκηνή, η οποία γυρίστηκε τον Μάρτιο του 2022, στη Νέα Υόρκη. Μετά την ανανέωση της σειράς για δεύτερη σεζόν, ο δημιουργός Michael Patrick King είπε στο Variety ότι τα κείμενα μεταξύ της Samatha και της Carrie θα συνεχίσουν για τη δεύτερη σεζόν, χωρίς να διευκρινίσει ότι η Cattrall θα επαναλάβει φυσικά τον ρόλο.

Η πρωταγωνίστρια φέρεται να βρέθηκε στα γυρίσματα της σειράς στη Νέα Υόρκη και να γύρισε μόνο μία σκηνή, χωρίς να δει τις πρωταγωνίστριες ή τον παραγωγό του "And Just Like That", Μάικλ Πάτρικ Κινγκ.

Σύμφωνα με το σενάριο στο spin off του "Sex and The City", η "Σαμάνθα", η οποία μένει πλέον μόνιμα στο Λονδίνο θα έχει μία τηλεφωνική συνομιλία με την Κάρι Μπράντσο την οποία υποδύεται η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ. Η διάσημη ενδυματολόγος Πατρίτσια Φιλντ (Patricia Field), επιμελήθηκε την εμφάνισή της.

Σημειώνεται ότι η Κιμ Κατράλ υποδύθηκε την Σαμάνθα Τζόουνς για έξι σεζόν στο "Sex and the City" και στην συνέχεια στις δύο ταινίες που ακολούθησαν μαζί με τις Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Κριστίν Ντέιβις και Σίνθια Νοξ.

Ο δεύτερος κύκλος του "And Just Like That" κάνει πρεμιέρα στις 22 Ιουνίου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ