Follow us

''Νόμιζα ότι είχε χάσει το ενδιαφέρον του για μένα" | H κόρη του Bruce Willis μιλά για την ασθένεια του πατέρα της και τις ενοχές της οικογένειας

Η Tallulah Willis μιλάει και συγκινεί για τα πρώτα σημάδια της μετωποκροταφικής άνοιας του πατέρα της.

Bruce Willis

Τον Φεβρουάριο, η οικογένεια του 68χρονου ηθοποιού Bruce Wills αποκάλυψε ότι είχε διαγνωστεί με μετωποκροταφική άνοια, αφού πρώτα ανακοίνωσε τον Μάρτιο του 2022 ότι θα αποσυρόταν από την υποκριτική μετά τη διάγνωση αφασίας, η οποία επηρεάζει την ικανότητα ενός ατόμου να εκφράζεται και να κατανοεί γραπτά και γραπτά και προφορική γλώσσα.

Για το γεγονός αυτό αποφάσισε να μιλήσει η κόρη του, από τον πρώτο γάμο με την Demi Moore, Tallulah Willis και να συγκινήσει με ένα δοκίμιο στη Vogue, όπου αναφέρεται στις σκέψεις που έκανε, όταν έβλεπε ότι δεν πηγαίνει κάτι καλά με τον πατέρα της.

"Άρχισε να μην ανταποκρίνεται τόσο γρήγορα, κάτι το οποίο μετά πήρε πιο έντονες προεκτάσεις με αποτέλεσμα πολλές φορές να το παίρνω προσωπικά. Έχει δύο παιδιά με τη μητριά μου, Emma Heming Willis, και νόμιζα ότι είχε χάσει το ενδιαφέρον του για μένα".

Ο Bruce Willis έχει τρεις ακόμη κόρες, την Tallulah, τη Scout 31 και τη Rumer 34 με τη Demi Moore. Είναι επίσης πατέρας των Mabel 11 και Evelyn 9, που έχει αποκτήσει με τη σύζυγό του, Emma Willis.

"Αν και αυτό δεν θα μπορούσε να ήταν πιο μακριά από την αλήθεια, ο εγκέφαλος της εφηβείας μου βασάνισε τον εαυτό του με κάποια λανθασμένα μαθηματικά: δεν είμαι αρκετά όμορφη για τη μητέρα μου, δεν είμαι αρκετά ενδιαφέρουσα για τον πατέρα μου", συνέχισε η Tallulah Willis, επίσης συγκινητική για τα δικά της θέματα με σωματική δυσμορφία και διάγνωση οριακής διαταραχής προσωπικότητας.

Σε έναν γάμο στο Martha’s Vineyard συνέχισε, ο πατέρας της νύφης έδωσε μια συγκινητική ομιλία και τότε είπε.."Ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι δεν θα είχα ποτέ αυτή τη στιγμή, ο μπαμπάς να μιλούσε για μένα στο γάμο μου. Ήταν καταστροφικό", θυμάται. "Άφησα το τραπέζι, βγήκα έξω και έκλαψα στους θάμνους".

Η Tallulah Willis μοιράστηκε επίσης πώς όταν επισκέπτεται τον διάσημο πατέρα της, βγάζει πολλές φωτογραφίες και κοιτάζει τα πράγματα από μια νέα οπτική γωνία. Επίσης, αποθηκεύει κάθε φωνητικό μήνυμα από αυτόν σε έναν σκληρό δίσκο.

"Το ξέρω ότι τα αποτελέσματα των εξετάσεων είναι δυσοίωνα, μόλις έχουμε αρχίσει να πενθούμε. Όταν μιλάω για τον Bruce, αμφιταλαντεύομαι ανάμεσα στο παρόν και το παρελθόν: "είναι", "ήταν", "είναι", "ήταν". Και αυτό γιατί αρνούμαι να εγκαταλείψω τις ελπίδες για τον πατέρα μου. Πάντα αναγνώριζα στοιχεία της προσωπικότητάς του σε εμένα και ξέρω ότι θα γινόμασταν πολύ καλοί φίλοι, αρκεί να είχαμε περισσότερο χρόνο".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ