Follow us

Η Χριστίνα Μπόμπα και οι δίδυμες, Αριάνα και Φιλίππα Τανιμανίδη, φόρεσαν τα bucket hats τους και έκαναν βόλτα στην Αντίπαρο

"Best friends" σημείωσε στο βίντεο που δημοσίευσε η Χριστίνα Μπόμπα, μιας που όλα δείχνουν πως οι καλύτερες της φίλες πια, είναι οι κόρες της.

MissBloom TEAM
Χριστίνα Μπόμπα Instagram

Στην Αντίπαρο μένει τον τελευταίο καιρό η Χριστίνα Μπόμπα μαζί με τις δίδυμες κόρες της, Αριάνα και Φιλίππα Τανιμανίδη, μέχρις ότου να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο σπίτι τους το οποίο βρίσκεται υπό ανακαίνιση.

Χριστίνα Μπόμπα | Ποζάρει με μαύρο μπικίνι πιο όμορφη από ποτέ και αποθεώνεται από τον Σάκη Τανιμανίδη

Η digital creator που φαίνεται πως περνάει όλες της τις ώρες, καθημερινά, με τις κόρες της, δημοσιεύει στο Instagram της πολλά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους εκεί, τα οποία μάλιστα οι followers της λατρεύουν να βλέπουν. Πριν από λίγες ώρες, η ίδια ανήρτησε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται η ίδια να κάνει βόλτα κρατώντας από τα δυο της χέρια την Αριάνα και τη Φιλίππα. Τα δυο κορίτσια μάλιστα φαίνεται πως είναι ντυμένα πανομοιότυπα ενώ φοράνε και bucket hats, όπως ακριβώς η μαμά τους.

"Best friends" σημείωσε στο βίντεο που δημοσίευσε η Χριστίνα Μπόμπα, μιας που όλα δείχνουν πως οι καλύτερες της φίλες πια, είναι οι δίδυμες κόρες της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ