Η Δέσποινα Βανδή το 2004 | Το εντυπωσιακό look της πάνω στη σκηνή που έχει μείνει αξέχαστο

Πριν από 19 χρόνια, η Δέσποινα Βανδή έκανε μία από τις πιο αξιομνημόνευτες εμφανίσεις της πάνω στη σκηνή.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Δέσποινα Βανδή έχει διαγράψει μία μακροχρόνια και επιτυχημένη πορεία στο ελληνικό πεντάγραμμο, και συνεχίζει ακάθεκτη. Κάθε της εμφάνιση, on και off stage προκαλεί, πάντοτε, τις καλύτερες εντυπώσεις, με τις ενδυματολογικές της επιλογής να βρίσκονται συχνά στο επίκεντρο.

Η γοητευτική τραγουδίστρια, η οποία βιώνει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της στην αγκαλιά του αγαπημένου της Βασίλη Μπισμπίκη, κάνει συχνά bold επιλογές, όσον αφορά το στυλ της και δε διστάζει να πειραματίζεται με χρώματα και διαφορετικές υφές.

Στις εμφανίσεις της τον περασμένο χειμώνα είχε "κλέψει" τις εντυπώσεις η ολόσωμη φόρμα εφαρμοστή φόρμα με το έντονο cut out στοιχείο, που την κολάκευε απόλυτα. Στην ίδια ultra feminine φιλοσοφία είχε κινηθεί και το μακρινό 2004, όταν είχε φορέσει ένα εντυπωσιακό ολόλευκο φόρεμα, που μας έχει μείνει αξέχαστο.

Το look της Δέσποινας Βανδή από το 2004

Για ακόμη μία φορά, η Δέσποινα Βανδή είχε εμπιστευθεί τα έντονα cut outs για να δώσει δυναμισμό και θηλυκότητα στο look της και -φυσικά- το πέτυχε στο 100%. Η κολακευτική γραμμή του μάξι φορέματός της σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη "πλάτη" και το χρώμα του, καθιστούν αυτό το σύνολο της τραγουδίστριας ένα από τα αγαπημένα μας.