Follow us

Είναι επίσημο | Αυτοί οι δύο παίκτες του φετινού MasterChef είναι σε σχέση - η απρόσμενη σχέση που προέκυψε στο παιχνίδι

Το ερωτευμένο ζευγάρι του φετινού MasterChef έκανε την πρώτη του κοινή εμφάνιση, μετά το παιχνίδι.

MissBloom TEAM
MasterChef Star

Το φετινό MasterChef οδεύει προς το τέλος του και όπως κάθε χρόνο, ήταν γεμάτο από ανατροπές, εκπλήξεις και μία απρόσμενη "έφοδο" από παλιούς παίκτες του διαγωνισμού που δυσαρέστησε τους νέους. Ακόμη, δεν έλειψε το ρομαντικό ειδύλλιο, το οποίο κάποιοι είχαν υποψιαστεί κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ωστόσο η επίσημη επιβεβαίωση ήρθε μετά την αποχώρηση των δύο παικτών.

Ο λόγος, για τη Στέλλα και τον Αλέξανδρο, τους δύο μάγειρες που είχαν αναπτύξει μία ιδιαίτερα στενή μεταξύ τους. Ο Αλέξανδρος ήταν ο τελευταίος που αποχώρησε, μία "ανάσα" πριν τον τελικό και έτσι μέσα από μία συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή "Super Κατερίνα", μοιράστηκε τη χαρμόσυνη είδηση.

Ο ταλαντούχος μάγειρας, αφού αναφέρθηκε στην εμπειρία του με τη χρήση ναρκωτικών ουσιών και την απεξάρτησή του, στέλνοντας το δικό του μήνυμα σε όσους βίωσαν ή βιώνουν κάτι παρόμοιο, ερωτήθηκε για τη σχέση του με τη γοητευτική μαγείρισσα.

Αμέσως, εμφανίστηκε η Στέλλα στο πλάνο με ένα διάπλατο χαμόγελο, ενθουσιάζοντας την Κατερίνα Καινούργιου και τους συνεργάτες της. "Είμαι πάρα πολύ υπερήφανη, για εμένα είναι ο νικητής", δήλωσε αρχικά η Στέλλα.

Στη συνέχεια είπε: " Τον θαυμάζω για τη δύναμη και την επιμονή του", ενώ εκείνος πρόσθεσε με τη σειρά του "Τη θαυμάζω για τη δυναμικότητά που βγάζει". Αποκάλυψαν, μάλιστα, πως συγκατοικούν μαζί στα Χανιά.

Είναι επίσημο | Αυτοί οι δύο παίκτες του φετινού MasterChef είναι σε σχέση - η απρόσμενη σχέση που προέκυψε στο παιχνίδι

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ