Follow us

Ελένη Πετρουλάκη όπως Jennifer Lopez | Η γυμνάστρια στα 53 της πιο καλλίγραμμη από ποτέ - Η φωτό που θα σε εμπνεύσει να ξεκινήσεις γυνανστήριο

Είναι η Ελένη Πετρουλάκη είναι η δική μας JLo; Η Ελληνίδα γυμνάστρια με το γυμνασμένο σώμα μας δείχνει το αποτέλεσμα της καλής διατροφής και γυμναστικής σε κάθε ηλικία.

MissBloom TEAM
Ελένη Πετρουλάκη | Η stylish εμφάνιση της με ολόσωμη φόρμα NDP Photo Agency

Είναι γεγονός, πως η Ελένη Πετρουλάκη αποτελεί μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz. Διατηρώντας, μάλιστα, έναν αρκετά ενεργό λογαριασμό στο Instagram, η ίδια φροντίζει να μας το υπενθυμίζει συχνά, δημοσιεύοντας νέες εντυπωσιακές φωτογραφίες και βίντεο, και ενθουσιάζοντας έτσι τους followers της, που ξεπερνούν πλέον τους 180.000.

Η συνεχής ενασχόληση και αγάπη της για τη γυμναστική, ο υγειινός τρόπος ζωής και η ισορροπημένη διατροφή που ακολουθεί η γυμνάστρια, συμβάλλουν στο να έχει σταθερά και επί χρόνια ένα καλλίγραμμο και γυμνασμένο κορμί, που αποτελεί αντικείμενο θαυμασμού.

Πρόσφατα, μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από την προπόνησή της, στο οποίο επιβεβαίωσε το παραπάνω στο 100%. Συγκεκριμένα, απαθανάτισε τη στιγμή που έκανε πιλάτες φορώντας ένα κίτρινο κορμάκι, αναδεικνύοντας έτσι τα γραμμωμένα πόδια της. Φυσικά, τα σχόλια κάτω από τις δύο φωτογραφίες ήταν αποθεωτικά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ