Follow us

Μελίνα Νικολαΐδη | Το νέο βίντεο στο TikTok και το γλυκό φιλί από τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη

Το τρυφερό στιγμιότυπο μεταξύ της Μελίνας Νικολαΐδη και του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη στο TikTok.

MissBloom TEAM
Μελίνα Νικολαϊδη | Η φούστα της είναι ιδανική για boho ανοιξιάτικες εμφανίσεις Instagram@melina.nikolaidi

Το τελευταίο διάστημα η Μελίνα Νικολαΐδη βιώνει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή στο πλευρό του αγαπημένου της, Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη. Παρά τη χιλιομετρική απόσταση που τους χωρίζει λόγω των σπουδών της Μελίνας στο Λονδίνο, οι δυο τους βρίσκουν πάντοτε χρόνο προκειμένου να είναι μαζί.

Εδώ και λίγο καιρό, η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη βρίσκεται στη χώρα μας και έτσι εκείνη και ο γυμναστής είναι αχώριστοι. Έχοντας, μάλιστα, μία μεγάλη αγάπη για τη γυμναστική, η 19χρονη προπονείται αποκλειστικά στο γυμναστήριο του συντρόφου της, δημοσιεύοντας συχνά στιγμιότυπα από αυτό.

Αυτή τη φορά, η Μελίνα Νικολαΐδη μοιράστηκε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, στο οποίο κάνει, μάλιστα, μία guest εμφάνιση και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης.

@meliina____

Gym vlog attempt 1🏋🏼🤸🏼‍♂️✨❤️

♬ original sound - melina

Το vlog της στο γυμναστήριο ξεκινάει με εκείνη να κάνει ασκήσεις και στη συνέχεια βλέπουμε τον σύντροφό της να της δίνει ένα γλυκό φιλί στο μάγουλο, κάνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους να "λιώσουν" από τη γλύκα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ