Follow us

Σοφία Καρβέλα | Η σπάνια βραδινή έξοδος με τους γονείς της, Άννα Βίσση και Νίκο Καρβέλα - Η φωτογραφία με την Άννιτα Πάνια

Το νέο επαγγελματικό βήμα της Σοφίας Καρβέλα.

MissBloom TEAM
Σοφία Καρβέλα Studio Panoulis

Τις τελευταίες ημέρες, η Σοφία Καρβέλα βρισκόταν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Η ίδια συνεργάστηκε με το ελληνικό brand MEYIA για μία capsule συλλογή Sofia Karvela x MEYIA.

Η Σοφία Καρβέλα ένωσε τις δυνάμεις της με το brand, καθώς για χρόνια επέλεγε να φορά δημιουργίες του. Την αγάπη της στο brand δεν άργησε να την αναγνωρίσει η εταιρεία, η οποία ήδη από τον περασμένο Σεπτέμβριο πρότεινε στη Σοφία Καρβέλα να σχεδιάσει για το brand MEYIA μία capsule collection, κάτι που αποδέχθηκε με ενθουσιασμό, αφού είναι η πρώτη φορά που η σχεδιάστρια επιλέγει να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά στην Ελλάδα, καθώς ζει και εργάζεται μόνιμα στη Νέα Υόρκη. Η "ανατρεπτική” συλλογή Sofia Karvela x MEYIA αποτελείται από μαγιό τα οποία μπορούν να φορεθούν σε οποιαδήποτε περίσταση, τόσο στην πόλη όσο και το νησί.

Το βράδυ της Τετάρτης 31 Μαΐου 2023, η Σοφία Καρβέλα υποδέχθηκε κάποιους διάσημους καλεσμένους στο Island Athens Riviera, ώστε να παρουσιάσει και από κοντά την εν λόγω συλλογή. Ανάμεσά τους ήταν φυσικά και οι γονείς της, Άννα Βίσση και Νίκος Καρβέλας, οι οποίοι βρέθηκαν εκεί για να τη στηρίξουν. Η πρώην σύντροφος του πατέρας της, μάλιστα, η Άννιτα Πάνια έδωσε επίσης το παρών στο πάρτι.

Σοφία Καρβέλα | Η σπάνια βραδινή έξοδος με τους γονείς της, Άννα Βίσση και Νίκο Καρβέλα - Η φωτογραφία με την Άννιτα Πάνια
Σοφία Καρβέλα
Σοφία Καρβέλα
Σοφία Καρβέλα

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ