Follow us

Η Δωροθέα Μερκούρη μιλά για τη Γαία και Ηλέκτρα Μερκούρη "Έβλεπα πως δεν με άντεχαν άλλο οι κόρες μου και πήγαν να μείνουν αλλού"

Η εξομολόγηση της Δωροθέας Μερκούρη.

MissBloom TEAM
Δωροθέα Μερκούρη NDP Photo Agency

Η Δωροθέα Μερκούρη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Mega "Όλα για τη Ζωή μας" και σε μία συζήτηση με τον παρουσιαστή Μιχάλη Κεφαλογιάννη μοιράστηκε τις σκέψεις και τις εμπειρίες της για τη σχέση μητέρας – κόρης και για τις προϋποθέσεις ώστε η σχέση αυτή να είναι αρμονική. Αποκάλυψε μάλιστα πως μετά από τον χωρισμό με τον πρώην σύζυγό της, οι κόρες της Γαία και Ηλέκτρα Μερκούρη χρειάστηκε να κάνουν ψυχοθεραπεία, ώστε να διαχειριστούν τα συναισθήματά τους.

"Με την μαμά μου είμασταν πολύ δεμένες. Ήταν το καταφύγιό μου. Παλιά της έλεγα τα πάντα αλλά όσο μεγαλώνει η μητέρα μου δεν θέλω να της λέω τα πάντα γιατί δεν θέλω να την στεναχωρώ. Με τα παιδιά μου είναι εύκολη η σχέση γιατί δεν τους μεταφέρω τα πάντα. Το παιδί μου όταν ήταν στην εφηβεία, δεν θέλω να τους κάνω "σκουπιδοτενεκέ” και να τους μεταφέρω ό,τι νιώθω και εγώ.

Εγώ έχω κάνει τα πάντα. Έχω πληγωθεί, έχω ερωτευτεί, έχω χωρίσει. Δεν θα ζηλέψω κάτι από το παιδί μου. Εγώ πλέον ζω μία δεύτερη ζωή. Γιατί να κάνω παρεμβάσεις στη ζωή τους.

Έβλεπα πως δεν με άντεχαν άλλο γιατί όσο και να θεωρώ πως δεν είμαι εγώ το επίκεντρο του σπιτιού και επειδή κάνω θόρυβο στο σπίτι και δεν κάθομαι στη "γωνία μου” και είδα πως ενοχλούσα, πήγαν να μείνουν αλλού".

Δες εδώ το απόσπασμα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ