Follow us

Έτσι πέρασαν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος οι Έλληνες celebrities | Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες στο Instagram

Που ταξίδεψαν οι Έλληνες celebrities;

MissBloom TEAM
katken85 Instagram @katken85

Για αρκετούς, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος λειτούργησε ως η τέλεια ευκαιρία για ένα pause στην καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις της. Ένα scroll down στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι αρκετό για να παρατηρήσουμε πως αρκετοι Έλληνες celebrities διοργάνωσαν την πρώτη εξόρμηση του καλοκαιριού και δημοσίευσαν στα προφίλ τους διάφορα στιγμιότυπα από τα ταξίδια τους.

Ανάμεσα σε εκείνους που προτίμησαν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό είναι η Δανάη Μπάρκα, η οποία βρέθηκε στη Βαρκελώνη, αλλά και η Ντορέττα Παπαδημητρίου, που μαζί με τους φίλους της, Φίλιππο Ιωάννου και Βάλια Χατζηθεοδώρου βρέθηκαν στο Άμστερνταμ και παρακολούθησαν συναυλία του Harry Styles.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα ελληνικά νησιά είχαν την τιμητική τους με την Αθηνά Οικονομάκου να ταξιδέψει στη Σαντορίνη και να δημοσιεύει εντυπωσιακές φωτογραφίες με μαγιό, ενώ η Βάσια Κωσταρά με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Έλενα Χριστοπούλου να περνούν στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης στο νησί των ανέμων. Στη Μύκονο βρέθηκε και η Κατερίνα Καινούργιου, ενώ η Χριστίνα Κοντοβά με την κόρη της, Έιντα βρέθηκαν στην Ίο. Η Τόνια Σωτηροπούλου με τον Κωστή Μαραβέγια και την παρέα τους ταξίδεψαν στη Σέριφο, ενώ η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Δούκισσα Νομικού βρέθηκαν στη Σύμη. Η Ευγενία Σαμαρά απόλαυσε στιγμές χαλάρωσης στην Τήνο, ενώ η Ρούλα Ρέβη με τον Αποστόλη Τότσικα και τα παιδιά τους ταξίδεψαν στην Κύθνο.

Οι αναρτήσεις που ξεχώρισαν στο Instagram

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ