Follow us

"Αυτά τα παιχνίδια είναι 39 ετών" | Το συγκινητικό στιγμιότυπου που η κόρη της Ελεονώρας Μελέτη παίζει με τα δικά της παιχνίδια

Το τρυφερό στιγμιότυπο που δημοσίευσε η Ελεονώρα Μελέτη στο Instagram.

MissBloom TEAM
nonoram Instagram @nonoram

H Ελεονώρα Μελέτη μοιράζεται συχνά στιγμές της καθημερινότητάς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και διάφορα στιγμιότυπα με την κόρη της, Αλεξάνδρα. Το πρωί της Κυριακής όμως, έκανε μία πολύ τρυφερή ανάρτηση. Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα βίντεο που δείχνει την πέντε ετών κόρη της να παίζει με κάποια παιχνίδια, αποκαλύπτοντας πως είναι δικά της από τότε που ήταν η ίδια παιδί.

Η παρουσιάστρια έγραψε μάλιστα επάνω στο βίντεο πως "Αυτά τα παιχνίδια είναι 39 ετών παιχνίδια. Ίσως τα μόνα που έχω φυλάξει από όταν ήμουν τόσο μικρή".

Πρόσφατα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον λογαριασμό της μία φωτογραφία που τη δείχνει να κρατά στην αγκαλιά της, την κόρη της και έγραψε ένα κείμενο για την επιλογή που έχει κάνει να μη δείχνει το πρόσωπο του παιδιού.

"Η Jenny με ρώτησε: "γιατί δεν μας δείχνεις ποτέ το πρόσωπο της Αλεξάνδρας;”. Πάντως όχι για να μην την ματιάσετε! Η αλήθεια είναι πως θα ήθελα να τη συστήσω σε όλο τον κόσμο! Να δουν όλοι τα εκφραστικά καταπράσινα μάτια της που ανάλογα με το φως γίνονται γκριζογάλανα, την κοντυλογραμμένη μύτη του πατέρα της, την τσαχπινιά και το χιούμορ της… Είμαι μια κλασσική μαμά κουκουβάγια! Ωστόσο έχουμε επιλέξει, μέχρι να φτάσει στην ηλικία που θα μπορεί να αποφασίσει η ίδια για το πως θέλει ή όχι να διαθέτει την εικόνα της, να σεβαστούμε το απαράβατο δικαίωμα της στην ιδιωτικότητα. Την ίδια στιγμή υπολογίζουμε πολύ και τους κανόνες του Διαδικτύου που αποτρέπουν ξεκάθαρα κ κατηγορηματικά την έκθεση ανηλίκων, για ευνόητους λόγους, στα μέσα δικτύωσης. Πρόκειται για καθαρά προσωπική μας επιλογή χωρίς να σημαίνει πως κρίνουμε μέσα από αυτή τη δίκη μας απόφαση, όποιον έχει επιλέξει να πράττει αλλιώς".

Δες εδώ την ανάρτησή της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ