Follow us

Μαρία Μενούνος | "Πέρασα δυο καρκίνους, έχασα τη μητέρα μου, ένιωθα πολύ έντονο πόνο, δεν μπορούσα καν να σηκωθώ από το κρεβάτι"

Η Μαρία Μενούνος για η μητρότητα και τις δυσκολίες που βίωσε στην καριέρα της

MissBloom TEAM
Μαρία Μενούνος NDP Photo Agency

Η Μαρία Μενούνος παραχώρησε συνέντευξη στη Μαρία Λεμονιά για το περιοδικό "Gala". Η διάσημη Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην προσωπική και στην επαγγελματική της διαδρομή.

Η Μαρία Μενούνος θα γίνει σε λίγους μήνες μητέρα: "Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπισα πολύ δύσκολες στιγμές. Πέρασα δυο καρκίνους, έχασα τη μητέρα μου, ένιωθα πολύ έντονο πόνο, υπήρχαν εβδομάδες που δεν μπορούσα καν να σηκωθώ λόγω του πόνου από το κρεβάτι, αλλά δεν σταμάτησα ποτέ να προσεύχομαι και να προσπαθώ. Και μετά από όλα αυτά έρχεται η μεγαλύτερη χαρά στη ζωή μου. Θα γίνω μητέρα. Νομίζω ότι μπορώ να περιγράψω αυτό το συναίσθημα με μία λέξη μόνο. Ευγνωμοσύνη".

Η απόκτηση ενός παιδιού ήταν μέσα στα όνειρά της: "Με τον σύζυγό μου προσπαθούσαμε τα τελευταία 10 χρόνια να κάνουμε ένα παιδί αλλά η κατάσταση της υγείας μου δεν βοηθούσε. Ο γιατρός μας είχε πει ότι υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες να μείνω έγκυος και αν συνέβαινε αυτό, το μωρό θα ήταν πολύ δύσκολο να επιβιώσει. Έτσι αποφασίσαμε να αποκτήσουμε ένα μωρό μέσω παρένθετης μητέρας. Νιώθω τόσο χαρούμενη, τόσο γεμάτη που σε λίγο θα κρατάω την κόρη μου αγκαλιά μετά από τόσα χρόνια προσπάθειας. Με την ευκαιρία να πω ότι πολλοί με ρωτούν αν συστήνω αυτή τη διαδικασία. Πιστεύω ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να επιλέξει αν θέλει να γίνει γονιός ή όχι. Αν θέλει, φυσικά και ο καλύτερος τρόπος είναι ο παραδοσιακός. Αλλά αν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα υγείας, τότε η παρένθετη μητέρα είναι μια λύση προκειμένου να δοθεί η χαρά ενός παιδιού σε πολλά ζευγάρια. Να σου εξομολογηθώ κάτι; Αυτή η χαρά είναι η μεγαλύτερη χαρά στον κόσμο".

Συνέχισε την ανάγνωση στο yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ