Follow us

H Βασιλική Μιλλούση μιλάει για τη μητρότητα και την επιστροφή της στην ενεργό δράση στέλνοντας στις μητέρες το πιο δυνατό μήνυμα

"Δε μου άρεσε όταν είδα τη σχέση μας στα περιοδικά, που έγραφαν "κοιτάξτε ποια είναι η κοπέλα του Λευτέρη" ενώ ήμουν κι εγώ αθλήτρια στους Ολυμπιακούς Αγώνες."

MissBloom TEAM
Βασιλική Μιλλούση Instagram

Μία άκρως απολαυστική συνέντευξη παραχώρησε η Βασιλική Μιλλούση στην εκπομπή "Happy Day" και την Όλγα Λαφαζάνη, με αφορμή την επιστροφή της στην ενεργό δράση και τη συμμετοχή της στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής. Η αθλήτρια μίλησε ανοιχτά για τη μητρότητα, την επιστροφή της στην ενεργό δράση αλλά και για το πώς διαχειρίστηκε τη δημοσιότητα στην αρχή της σχέσης της με τον Λευτέρη Πετρούνια.

O Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση κάνουν προπόνηση μαζί με τις κόρες τους

Ειδικότερα, η Βασιλική Μιλλούση παραδέχτηκε πως το να επιστρέψει στην ενεργό δράση ήταν μία τρέλα, είχε όμως μεγάλο κίνητρο. Συγκεκριμένα, η ίδια σημείωσε πως οι μητέρες δεν πρέπει να τα παρατάνε ενώ αποκάλυψε πως δεν σκέφτεται να κάνει τρίτο παιδί. Στη συνέχεια της συνέντευξης, η αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Λευτέρη Πετρούνια υπογραμμίζοντας πως στις αρχές την ενοχλούσαν πολύ τα δημοσιεύματα που την χαρακτήριζαν απλώς ως κοπέλα του ενώ και η ίδια ήταν και είναι αθλήτρια.

"Ήταν μία τρέλα το να επιστρέψω, αλλά υπήρχε πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου και το θεώρησα μεγάλο κίνητρο, ως μαμά με δύο παιδιά, να μπορέσω να ξαναμπώ στην ενεργό δράση και να έχω στόχο ακόμα και την Ολυμπιάδα. Ήθελα να περάσω κι ένα δυνατό μήνυμα ότι οι μαμάδες δεν πρέπει να τα παρατάνε."

"Εμείς έχουμε μία υποσυνείδητη πειθαρχία, οπότε και τα παιδιά μας είναι πολύ προγραμματισμένα χωρίς να είναι καταπιεσμένα. Όταν γεννήθηκε το πρώτο μας παιδάκι –επειδή είμαι άνθρωπος του ύπνου- και ξυπνούσα ανά 2 ή 3 ώρες, υπήρχε μία ένταση σε εμένα και δεν ήμουν στα καλύτερά μου. Δεν είναι στη σκέψη μας ένα τρίτο παιδί."

"Τα media έμαθα για τη σχέση μου με τον Λευτέρη το 2016, όταν εκείνος έγινε Ολυμπιονίκης. Δεν μου άρεσε όταν είδα τη σχέση μας στα περιοδικά, που έγραφαν "κοιτάξτε ποια είναι η κοπέλα του Λευτέρη” ενώ ήμουν κι εγώ αθλήτρια στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είναι λίγο περίεργα τα μέσα, γενικότερα έχουμε φάει πολλές σφαλιάρες. Πολλές φορές εξαιτίας αυτής της δημοσιότητας, τσακωθήκαμε. Ο Λευτέρης Πετρούνιας με διεκδικούσε για έξι μήνες.", δήλωσε η Βασιλική Μιλλούση.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ