Follow us

Η εξομολόγηση της Σοφίας Αλιμπέρτη για τις κρίσεις πανικού | "Δε μπορούσα να καταπιώ, είχα φτάσει 45 κιλά..."

"Θέλω να βάλω τα κλάματα, μου ξύπνησες μνήμες", είπε η παρουσιάστρια στην Αφροδίτη Κουρτάκη.

MissBloom TEAM
Σοφία Αλιμπέρτη Instagram

Μία άκρως προσωπική εξομολόγηση έκανε η Σοφία Αλιμπέρτη, στον αέρα της εκπομπής "Ζήσε Αλλιώς", με αφορμή όλα όσα μοιράστηκε η Αφροδίτη Κουρτάκη σχετικά με τις κρίσεις πανικού. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για όλα όσα έχει βιώσει στο παρελθόν, λέγοντας χαρακτηριστικά πως η content creator τής ξύπνησε μνήμες.

Σοφία Αλιμπέρτη | "Ευχαριστώ τον Γιάννη Πάριο γιατί εκτός από παιδιά μου χάρισε και μία πατρίδα"

Ειδικότερα, η Σοφία Αλιμπέρτη παραδέχτηκε πως έχει περάσει κρίσεις πανικού τόσο η ίδια όσο και τα παιδιά της ενώ μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως εξαιτίας των κρίσεων έφτασε κάποτε να ζυγίζει 45 κιλά. Η ίδια αναφέρθηκε μάλιστα και στον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να ξεπεράσει τις κρίσεις αυτές τονίζοντας πως δεν απευθύνθηκε σε ειδικό καθώς τότε ήταν άλλες εποχές.

"Θέλω να βάλω τα κλάματα, μου ξύπνησες μνήμες. Πέρασα κι εγώ, πέρασαν και τα παιδιά μου, ο μικρός περνάει ακόμη. Δε μπορούσα να καταπιώ. Είχα φτάσει 45 κιλά, με "χτύπησε” εκεί, "κλείδωνε” ο λαιμός, είχα και ταχυπαλμίες φυσικά."

"Κατ’ αρχάς δουλεύω από πάρα πολύ μικρή, οπότε φαντάζεσαι ότι η ζωή μου πάντα έτρεχε. Έκανα πολλά πράγματα που δεν θα έπρεπε να τα κάνει ένα παιδί, οπότε εκεί στα 18 μου χτύπησαν όλα τα καμπανάκια."

"Εγώ τι έκανα από μόνη μου- γιατί ήταν και άλλη η εποχή, δεν μπορούσαμε να απευθυνθείς σε ψυχολόγο, σε κοιτούσαν σαν τρελό- έβαλα από μόνη μου ένα φρένο. Να μην βγαίνω κάθε βράδυ, να βγαίνω μια φορά στο τόσο, επιλεκτικά, με ανθρώπους που νιώθω ασφαλής, που αγαπώ και με αγαπάνε. Να προσπαθήσω να βρω πάλι τη χαρά σε μικρά, απλά, καθημερινά πράγματα.", δήλωσε η Σοφία Αλιμπέρτη.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ