Follow us

Η Αναστασία Καίσαρη σε μία σπάνια φωτογραφία με τον πατέρα της, Κώστα Καίσαρη

Τα λαμπερά χαμόγελα και η εκπληκτική ομοιότητά τους.

MissBloom TEAM
Αναστασία Καίσαρη Instagram

Μία σπάνια δημόσια εμφάνιση έκανε πριν από λίγες μέρες η Αναστασία Καίσαρη. Η κόρη του Κώστα και της Χριστιάνας Καίσαρη έδωσε το "παρών" σε έναν λαμπερό γάμο στα Βόρεια Προάστια, έχοντας μάλιστα στο πλευρό της τους γονείς της. Η ίδια μάλιστα φωτογραφήθηκε με τον πατέρα της χαρίζοντάς μας ένα σπάνιο φωτογραφικό στιγμιότυπο.

Η Αναστασία Καίσαρη και ο Thomas Persy μόλις βάπτισαν την κόρη τους | Ο υπέροχα διαμορφωμένος χώρος και το όνομα που επέλεξαν

Ειδικότερα, η γνωστή επιχειρηματίας και δημιουργός κοσμημάτων, με ένα μεγάλο και απίστευτα λαμπερό χαμόγελο, πόζαρε έχοντας αγκαλιά τον πατέρα της, Κώστα Καίσαρη, ο οποίος έδειχνε πιο ευτυχισμένος από ποτέ. Χαμογελαστοί και ευδιάθετοι, με την ολοφάνερη και εκπληκτική ομοιότητά τους να εντυπωσιάζει, πατέρας και κόρη φωτογραφήθηκαν μαζί κρατώντας για πάντα τη γλυκιά αυτή στιγμή.

Η Αναστασία Καίσαρη σε μία σπάνια φωτογραφία με τον πατέρα της, Κώστα Καίσαρη

Αξίζει να σημειωθεί πως στον γάμο βρέθηκε και η μητέρα της Αναστασίας Καίσαρη και σύζυγος του Κώστα Καίσαρη, Χριστιάνα Καίσαρη, δείχνοντας μάλιστα πιο λαμπερή και κομψή από ποτέ.

Κώστας και Χριστιάννα Καίσαρη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ