Follow us

Τάμτα | "Όλοι οι γονείς κάνουμε λάθη. Εγώ φαντάζομαι ότι έκανα περισσότερα"

Όλα όσα είπε η αγαπημένη τραγουδίστρια για τη μονάκριβη κόρη της, Άννυ.

MissBloom TEAM
Τάμτα Instagram

Καλεσμένη στην εκπομπή "Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν" βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης η Τάμτα. Η γνωστή τραγουδίστρια παραχώρησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά μία απολαυστική συνέντευξη όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την κόρη της, Άννυ, και τη σχέση που έχουν σήμερα.

"Η ζωή είναι απρόβλεπτη..." | Η συνάντηση της Τάμτα με τον Martin Scorsese στο Φεστιβάλ των Καννών

Ειδικότερα, η Τάμτα σημείωσε πως έχει μεγαλώσει μαζί με την κόρη της καθώς και πως έχει κάνει πολλά λάθη, όπως άλλωστε οι περισσότεροι γονείς. Η ίδια τόνισε μάλιστα πως έχει ζητήσει συγγνώμη στην 27χρονη Άννυ για πολλά από αυτά ενώ υπογράμμισε πως η κόρη της είναι πολύ δυνατή.

"Νομίζω ότι η μαμά μου είναι αυτή που παρ’ όλες τις δυσκολίες που είχαμε, με είχε σαν πριγκίπισσα. Αυτό νομίζω ότι με είχε βοηθήσει πάρα πολύ… Αυτή η επιθυμία και η ενέργεια της μαμάς νομίζω με επηρέασε πολύ. Εγώ αυτό άργησα να το κάνω με την κόρη μου. Η μαμά μου ήταν 30 χρονών όταν με έκανε, οπότε ήταν πιο ώριμη. Εγώ ήμουν πιο μικρή όταν έκανα την κόρη μου."

"Όλοι οι γονείς κάνουμε λάθη. Εγώ φαντάζομαι ότι έκανα περισσότερα. Σημασία έχει ότι έχω συζητήσει πάρα πολύ με την κόρη μου για όλα αυτά. Της έχω ζητήσει και συγγνώμη. Ήταν κάτι που αισθανόμουν ότι έπρεπε να κάνω και το κάνω και στο τραγούδι που τραγουδώ στα γεωργιανά στο νέο μου άλμπουμ. Το έχω γράψει για την κόρη μου αυτό το τραγούδι."

"Είναι μια αναδρομή στη ζωή μας. Μεγαλώσαμε μαζί με την Άννυ. Οι πρώτοι στίχοι είναι από τη μέρα που γεννήθηκε και έβρεχε… Της ζητάω συγγνώμη για κάποια πράγμα… Μέχρι τα έξι της, η ζωή μας ήταν πολύ δύσκολη… Άθελά μου έχω κάνει κι εγώ λάθη αλλά ευτυχώς είναι πολύ δυνατή…", δήλωσε η Τάμτα.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ