Follow us

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μιλάει για τον σύζυγό της, Βασίλη Καρύδη | "Στις αρχές ζήλευα πάρα πολύ και το έδειχνα αλλά επειδή είμαστε 17 χρόνια μαζί όλα τα συναισθήματα έχουν πολλή εμπιστοσύνη από πίσω"

Η art director και παρουσιάστρια του "First Dates" σε μία τρυφερή εξομολόγηση για τον σύζυγό της.

MissBloom TEAM
Ζενεβιέβ Μαζαρί Instagram

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής "Breakfast@Star" έκανε η Ζενεβιέβ Μαζαρί, με αφορμή την εκπομπή που παρουσιάζει με τίτλο "First Dates".

Ζενεβιέβ Μαζαρί | "Έχουμε περάσει τα πάντα εδώ και 17 χρόνια - Πολεμάμε για να είμαστε καλά με τον σύζυγό μου"

Η γνωστή παρουσιάστρια και art director μίλησε αναλυτικά για το παιχνίδι που παρουσιάζει ενώ αναφέρθηκε και στον επί δεκαεπτά χρόνια σύζυγό της, Βασίλη Καρύδη. Συγκεκριμένα, η Ζενεβιέβ Μαζαρί αποκάλυψε πώς είναι για εκείνη ένα ιδανικό ραντεβού ενώ τόνισε πως κάποιες φορές, ακόμη και ύστερα από δεκαεπτά χρόνια, βγαίνει σε dates με τον σύζυγό της.

"Το "First Dates" είναι η πραγματικότητα. Μου αρέσει και όταν το γυρίζουμε, γιατί μου αρέσει να γνωρίζω κόσμο. Πιστεύω ότι σιγά σιγά όσο ο κόσμος καταλαβαίνει τι είναι το πρόγραμμα αλλά και τι σημαίνει πρώτο ραντεβού τυφλό."

"Το ιδανικό ραντεβού για εμένα θα ήταν να είμαι με έναν άνθρωπο που μου δημιουργεί την αίσθηση να σταματήσω να μιλάω για να τον ακούσω, κάτι που είναι δύσκολο αλλά εγώ τον έχω βρει αυτόν τον άνθρωπο. Θέλω να υπάρχει χιούμορ, στις άβολες στιγμές να μην νιώθω μόνο εγώ άβολα και εννοείται θέλω να υπάρχει φαγητό."

"Με τον σύντροφό μου βγαίνουμε συνέχεια ραντεβού. Δεν είναι πολύ εύκολο γιατί έχουμε και δύο παιδιά, αλλά όποτε μπορούμε προσπαθούμε. Στις αρχές ζήλευα πάρα πολύ και το έδειχνα και πολύ, γιατί είμαι πολύ εκδηλωτικός άνθρωπος. Απλά πλέον επειδή είμαστε 17 χρόνια μαζί όλα τα συναισθήματα έχουν πολλή εμπιστοσύνη από πίσω. Δεν φοβάσαι όπως στην αρχή που νιώθεις ότι θα στον πάρει κάποια.", δήλωσε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ