Follow us

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη φόρεσε το μαγιό της και πήγε στην παραλία | Οι άκρως καλλιτεχνικές φωτογραφίες που λάτρεψαν οι followers της

"Το καλοκαίρι ☀️ όσο και να μας παίζει, έρχεται..."

MissBloom TEAM
Ελεωνόρα Ζουγανέλη Instagram

Ένα άκρως καλοκαιρινό και καλλιτεχνικό dump φωτογραφιών δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Η γνωστή τραγουδίστρια φόρεσε το μαγιό της και πήγε στην παραλία όπου μοιράστηκε με τους followers της μερικές από τις υπέροχες φωτογραφίες που τράβηξε.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη | Στη Μύκονο μαζί με τους γονείς της, Γιάννη Ζουγανέλη και Ισιδώρα Σιδέρη

Ειδικότερα, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ξάπλωσε στα χαλίκια απολαμβάνοντας το αεράκι και τον καυτό ήλιο, λίγες μονάχα μέρες πριν την καλοκαιρινή της περιοδεία. Η ίδια μάλιστα σημείωσε πως μπορεί ο καιρός να κάνει διάφορα παιχνίδια, το καλοκαίρι όμως έρχεται.

Το εν λόγω φωτογραφικό άλμπουμ λατρεύτηκε δικαίως από τους followers της τραγουδίστριας οι οποίοι γέμισαν το comment section με τα πιο αποθεωτικά λόγια.

"Το καλοκαίρι ☀️ όσο και να μας παίζει, έρχεται… είναι εδώ! 🙌🏻 Λίγες μέρες ξεκούρασης και ανάτασης πριν την καλοκαιρινή μας 🎶 περιοδεία.", σημείωσε στη λεζάντα της περιγραφής η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ