Follow us

Αθηνά Οικονομάκου | Η αλλαγή στο look της που μας βρίσκει 100% σύμφωνες

Τι έχει αλλάξει -προς το καλύτερο- η γνωστή ηθοποιός;

MissBloom TEAM
Αθηνά Οικονομάκου Instagram

Όλο και περισσότερες γυναίκες της ελληνικής showbiz αναδεικνύονται στα απόλυτα style icons, χάρη στα στιλιστικά ενημερωμένα looks τους. Ανάμεσά τους και η Αθηνά Οικονομάκου, που ξέρει πώς να τραβά τα βλέμματα και να δημιουργεί τάσεις με τα boho chic σύνολά της.

Όταν την πρωτογνωρίσαμε ως πρωταγωνίστρια σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές, φάνηκε αμέσως ότι θα μας απασχολούσε όχι μόνο για το υποκριτικό της ταλέντο αλλά και για το προσωπικό της στυλ. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο ότι στην πορεία δημιούργησε το δικό της επιτυχημένο brand ρούχων.

Μέσα στην τελευταία δεκαετία η αλλαγή στο στυλ της Αθηνάς Οικονομάκου ήταν πραγματικά εντυπωσιακή, και έρχεται μια σπάνια φωτογραφία από το παρελθόν, να το επιβεβαιώσει.

Αθηνά Οικονομάκου | Η αλλαγή στο look της που μας βρίσκει 100% σύμφωνες

Στο φωτογραφικό ντοκουμέντο του μακρινού 2011, βλέπει κανείς μια πραγματικά εντυπωσιακή Αθηνά Οικονομάκου να ποζάρει σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, με ένα outfit που σίγουρα δεν θα επέλεγε σήμερα: εφαρμοστό παντελόνι, στράπλες τοπ, over the knee μπότες και statement κολιέ.

Πολύ διαφορετικό και το hair styling καθώς και η απόχρωση των μαλλιών της, που από ανοιχτό καστανό τότε, πλέον κινείται στους τόνους του γλυκού ξανθού. Έντονο το μακιγιάζ της, με τονισμένο βλέμμα και ζυγωματικά, υπολογίζοντας ότι αναφερόμαστε σε ένα makeup look για βραδινή έξοδο αρκετά χρόνια πριν.

Η αλήθεια είναι πάντως ότι όσο τα χρόνια περνούν η Αθηνά Οικονομάκου γίνεται ολοένα και πιο όμορφη και παραμένει μια από τις αγαπημένες style influencers.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ