Follow us

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η Λίνα Πρίντζου έχουν επέτειο | Η υπέροχη και σπάνια φωτογραφία από τον γάμο τους στη Βενετία

Εννέα χρόνια πριν, το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στην πανέμορφη Βενετία.

MissBloom TEAM
Λίνα Πρίντζου NDP

Την επέτειο του γάμου τους γιόρτασαν χθες ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η Λίνα Πρίντζου. Το αγαπημένο ζευγάρι, που ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου εννέα ολόκληρα χρόνια πριν, γιόρτασε την ημέρα αυτή δημοσιεύοντας στα social media μία σπάνια αλλά υπέροχη φωτογραφία από την ημέρα εκείνη.

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος | "Είναι πολύ σημαντικό στη συντροφικότητα να μην υπάρχει δέσμευση"

Ειδικότερα, ο γνωστός ηθοποιός και η αγαπημένη του σύζυγος επέλεξαν να παντρευτούν στην Ιταλία, και πιο συγκεκριμένα στη Βενετία, κάνοντας έναν γάμο σχεδόν κινηματογραφικό. Όμορφοι, ταιριαστοί, αγαπημένοι μα και πάρα πολλοί ερωτευμένοι, οι δυο τους έλαμπαν από ευτυχία αλλά και στιλ. Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος φορούσε ένα λευκό σακάκι συνδυασμένο με μαύρο παντελόνι ενώ η Λίνα Πρίντζου ένα άκρως ιδιαίτερο νυφικό με ένα μεγάλο άνοιγμα στο δεξί της πόδι. Τις εντυπώσεις βέβαια στην εμφάνισή τους και τη συγκεκριμένη φωτογραφία, εκτός από τα λαμπερά τους χαμόγελα, "έκλεψε" και η μοναδική ανθοδέσμη της νύφης, η οποία αποτελούνταν από κατακόκκινα τριαντάφυλλα.

"Σαν σήμερα...", σημείωσε στη λεζάντα της φωτογραφίας ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, τιμώντας αυτή τη μέρα με τον πιο όμορφο τρόπο.



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ