Follow us

H Μαίρη Συνατσάκη μιλάει για τον τοκετό της | "Έχω κάποια κενά μνήμης, δυσκολεύτηκα με την αφαγία..."

"Η δική μου εμπειρία θηλασμού ήταν..."

MissBloom TEAM
Μαίρη Συνατσάκη NDP

Στο κανάλι της στο YouTube επέστρεψε χθες, μετά από πολλούς μήνες απουσίας, η Μαίρη Συνατσάκη. Στο βίντεο που ανάρτησε η γνωστή επιχειρηματίας απάντησε σε πολλές από τις ερωτήσεις των ακολούθων της και αποκάλυψε για πρώτη φορά όλα όσα βίωσε στην εγκυμοσύνη της αλλά και τη στιγμή του τοκετού.

Ο Ίαν Στρατής φωτογραφίζει την 6 μηνών κόρη του και "λιώνει" το Instagram με όλα όσα γράφει για αυτήν

Η ίδια σημείωσε πως είχε σε ένα γενικό πλαίσιο μία καλή εμπειρία τοκετού ενώ γέννησε με καισαρική. Στη συνέχεια, η Μαίρη Συνατσάκη παραδέχτηκε πως αυτό που τη δυσκόλεψε ήταν η αφαγία μετά και πριν από την καισαρική ενώ δε δίστασε να πει πως έχει αρκετά κενά μνήμης. Η αγαπημένη content creator μίλησε μάλιστα και για τη δική της εμπειρία θηλασμού τονίζοντας πως θηλάζει αποκλειστικά την κόρη της μέχρι και σήμερα.

"Γενικά πήγαν όλα καλά, ήταν μια θετική εμπειρία τοκετού. Νομίζω ότι πρέπει να περάσουν κάποια χρόνια για να δω το πραγματικό άγχος που είχα για αυτή την εμπειρία που λέγεται γέννα, το οποίο θεωρώ απολύτως φυσιολογικό."

"Γέννησα Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, ήταν προγραμματισμένη καισαρική και ήταν απόφαση του γιατρού μου, την οποία στηρίζω. Δεν με ενδιαφέρει να σκεφτώ αν θα μπορούσα να έχω αποφύγει την καισαρική, εγώ έβλεπα τα καρδιογραφήματα, έβλεπα ότι είναι ένα παιδί που οι παλμοί του δεν ήταν τόσο ζωηροί όσο θα έπρεπε και σκοπός ήταν τα πράγματα να γίνουν με ασφάλεια. Εμένα, λοιπόν, με βοήθησε πάρα πολύ η ανοιχτή επικοινωνία με τον γιατρό μου."

"Εγώ μοιραζόμουν το άγχος με οποιοδήποτε μέσα στο μαιευτήριο και γενικά με βοηθούσε πολύ. Παιδεύτηκα με τρομερή μοναξιά σε σχέση με το άγχος και τις κρίσεις πανικού σε νεαρότερη ηλικία, αλλά ειλικρινά μειώνεται τόσο πολύ η ένταση όταν πεις στον διπλανό σου, που δεν το πίστευα."

"Στην καισαρική σηκώνεσαι πολύ γρήγορα να περπατήσεις, εγώ όμως δυσκολεύτηκα με την αφαγία που κράτησε σχεδόν 20 ώρες. Επειδή όμως όταν μπαίνεις στην καισαρική πρέπει να μην έχει φάει, ήμουν περίπου 36 ώρες σε αφαγία. Έχω κάποια κενά μνήμης, δεν θυμάμαι ακριβώς την ροή, αλλά θυμάμαι όταν ήρθε η μαία και μου την έβαλε στο στήθος για τον πρώτο θηλασμό."

"Η δική μου εμπειρία θηλασμού ήταν μια εύκολη εμπειρία θηλασμού, την οποία εύχομαι σε οποιονδήποτε άνθρωπο θέλει να θηλάσει αλλά για εμένα ο οποιοσδήποτε τρόπος υπάρχει για να ταΐσεις το παιδί, είναι ο σωστός για τον κάθε άνθρωπο. Τώρα είμαστε στους 6 μήνες και συνεχίζω να θηλάζω αποκλειστικά, γιατί άργησα πολύ να εντάξω το μπιμπερό και ενώ τα έχω δοκιμάσει, δεν αλλάζει κάτι."

Δες το σχετικό βίντεο :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ