Follow us

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μιλάει για τις πλαστικές επεμβάσεις και τον Ανδρέα Φουστάνο | "Μακάρι να τον είχα τώρα σύζυγο αλλά εντάξει, έχουμε ελευθέρας..."

Η γνωστή τραγουδίστρια σε μία πραγματικά απολαυστική συνέντευξη!

MissBloom TEAM
Νατάσα Θεοδωρίδου Instagram

Μία απολαυστική συνέντευξη "Κοσμοράδιο" παραχώρησε η Νατάσα Θεοδωρίδου. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στον Τάσο Ριζόπουλο για πολλά πράγματα ενώ δε δίστασε να αναφερθεί στον πρώην σύζυγό της, Ανδρέα Φουστάνο, και τις πλαστικές επεμβάσεις.

Νατάσα Θεοδωρίδου | Μας ξεναγεί στο πατρικό της σπίτι και στο τρισχαριτωμένο παιδικό της δωμάτιο

Πιο αναλυτικά, η Νατάσα Θεοδωρίδου σημείωσε πως όταν ήταν παντρεμένη με τον Ανδρέα Φουστάνο δεν είχε ανάγκη τις πλαστικές επεμβάσεις ενώ είπε χιουμοριστικά πως θα ήθελε να τον είχε τώρα σύζυγό της. Στη συνέχεια, η ίδια τόνισε πως στο ιατρείο του πρώην συζύγου της έχει ελεύθερη πρόσβαση ενώ αποκάλυψε πως ο ίδιος την είχε στηρίξει στο παρελθόν πολλές φορές με αφορμή τα δημοσιεύματα που υποστήριζαν πως έχει γίνει μία άλλη λόγω των πλαστικών.

"Αυτό ως ένα βαθμό το κατανοώ κι ευτυχώς τότε είχα και τον Ανδρέα κοντά μου και το αποδομούσε αμέσως. Τότε δεν χρειαζόταν να κάνω πλαστικές επεμβάσεις. Μακάρι να τον είχα τώρα σύζυγο αλλά εντάξει, έχουμε ελευθέρας και μπορούμε να μπαινοβγαίνουμε", δήλωσε η Νατάσα Θεοδωρίδου με το γνωστό της χιούμορ.

Νατάσα Θεοδωρίδου | Ακομπλεξάριστη βγήκε στην κάμερα χωρίς ίχνος μακιγιάζ και αποθεώθηκε

Δες το σχετικό απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή "Το Πρωινό" :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ