Follow us

Ευρυδίκη Βαλαβάνη | Η αινιγματική της ανάρτηση για τον έρωτα και τις σχέσεις

"Οι σχέσεις είναι πολλά περισσότερα από το να ερωτεύεσαι..."

MissBloom TEAM
Ευρυδίκη Βαλαβάνη Instagram

Μία αινιγματική ανάρτηση έκανε πριν από λίγες ώρες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η πρώην παίκτρια του "Survivor All Star" μοιράστηκε με τους followers της ένα quote για τις σχέσεις των ανθρώπων και τον έρωτα.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη | Η νέα κοινή φωτογραφία με τον Γρηγόρη Μόργκαν στην Τήνο

Πιο αναλυτικά, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ανήρτησε ένα κείμενο το οποίο περιέγραφε πως οι σχέσεις είναι πολλά περισσότερα από τον έρωτα. Η ίδια μίλησε για την έμπνευση και την εξέλιξη που πρέπει να έχουν οι σχέσεις ενώ δε δίστασε να αναφερεθεί στην υποστήριξη μεταξύ των συντρόφων που είναι για εκείνη απαραίτητη.

"Να είσαι με κάποιον που σου δίνει κίνητρο να γίνεσαι καλύτερη στη ζωή. Οι σχέσεις είναι πολλά περισσότερα από το να ερωτεύεσαι. Είναι να εμπνέει ο ένας τον άλλο να γίνεται η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Είναι να σε ωθεί να εξελιχθείς χωρίς να σε τραβάει προς τα κάτω. Να σε υποστηρίζει όταν δε μπορείς να το κάνεις εσύ για εσένα. Καλημέρα."

Ευρυδίκη Βαλαβάνη | Η αινιγματική της ανάρτηση για τον έρωτα και τις σχέσεις

Αξίζει να σημειωθεί πως τον τελευταίο καιρό η προσωπική ζωή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη έχει απασχολήσει πολύ τα media, ωστόσο η ίδια δεν επιθυμεί πλέον να μιλά δημόσια για αυτήν.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ