Follow us

Η Ηλέκτρα Λύρα μόλις τελείωσε το Δημοτικό | Η γλυκιά και άκρως συγκινητική ανάρτηση του Γιώργου Λύρα

"Τη μια στιγμή άρχισε το δημοτικό και την επομενη τελείωσε..."

MissBloom TEAM
Γιώργος και Ηλέκτρα Λύρα Instagram

Μία γλυκιά και άκρως συγκηνιτική ανάρτηση έκανε πριν από λίγες μέρες, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Γιώργος Λύρας, με αφορμή την αποφοίτηση της κόρης του από το Δημοτικό σχολείο.

Η Ηλέκτρα Λύρα ταξίδεψε με τους γονείς της στην Αμερική | Το υπέροχο φωτογραφικό άλμπουμ και το εντυπωσιακό ύψος της 11χρονης

Ειδικότερα, ο σύζυγος της Πέγκυς Ζήνα έκανε ένα άκρως νοσταλγικό και τρυφερό post, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία από την πρώτη ημέρα της Ηλέκτρας στο Δημοτικό και άλλη μία από την τελευταία της. Και στις δύο φωτογραφίες, ο περήφανος μπαμπάς κρατάει την κόρη του στην αγκαλιά του ενώ στη λεζάντα αστειεύεται για το αν θα μπορεί να την κρατάει με τον ίδιο τρόπο σε έξι χρόνια από τώρα.

Όπως όλα δείχνουν, η Ηλέκτρα Λύρα έχει μεγαλώσει εκπληκτικά πολύ ωστόσο για τους γονείς της, φαίνεται πως θα είναι για πάντα το μικρό τους κοριτσάκι.

"Μεγάλωσε η αγαπούλα μου. Τη μια στιγμή άρχισε το δημοτικό και την επόμενη τελείωσε ❤️❤️. Θα σε αγαπάω σε όλη μου τη ζωή κοριτσάκι μου❤️❤️. Σε 6 χρόνια να δούμε πως θα σε σηκώσω 😂😂😂", σημείωσε στη λεζάντα της περιγραφής ο Γιώργος Λύρας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ