Follow us

Η Μαριάννα Λάτση εμφανίστηκε πιο κομψή από ποτέ σε σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον γοητευτικό της γιο, Φίλιππο Κούρκουλο Λάτση

Μητέρα και γιος πόζαραν χαμογελαστοί και κομψοί, χαρίζοντάς μας ένα σπάνιο φωτογραφικό στιγμιότυπο.

MissBloom TEAM
Μαριάννα Λάτση NDP

Μία εξαιρετικά σπάνια δημόσια εμφάνιση έκανε πριν από λίγες μέρες ο Φίλιππος Κούρκουλος Λάτσης, έχοντας στο πλευρό του τη μητέρα του, Μαριάννα Λάτση. Συγκεκριμένα, ο 25χρονος και η μητέρα του έδωσαν το "παρών" σε μία εκδήλωση προς τιμήν του Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη ενώ πόζαραν στον φωτογραφικό φακό δείχνοντας πιο κομψοί από ποτέ.

Φίλιππος Κούρκουλος | Ο 25χρονος γιος της Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου σε μία σπάνια, δημόσια εμφάνιση

Ειδικότερα, η Μαριάννα Λάτση εμφανίστηκε φορώντας ένα υπέροχο, δαντελένιο, μακρύ μπλε φόρεμα το οποίο αναδείκνυε υπέροχα τα χρώματά της αλλά και τη σιλουέτα της. Αντίστοιχα, ο μονάκριβος γιος της επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο κοστούμι σε χαλαρή γραμμή, ιδανικό για το νεαρό της ηλικίας του. Μητέρα και γιος πόζαραν χαμογελαστοί και κομψοί, όπως πάντα, χαρίζοντάς μας ένα σπάνιο φωτογραφικό στιγμιότυπο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φίλιππος Κούρκουλος ασχολείται με τη μουσική ενώ αγαπά να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση | Οι σπάνιες φωτογραφίες με τον αδερφό της, Φίλιππο, με αφορμή τα γενέθλιά του

Η Μαριάννα Λάτση εμφανίστηκε πιο κομψή από ποτέ σε σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον γοητευτικό της γιο, Φίλιππο Κούρκουλο Λάτση

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ