Follow us

Damiano David | Το video που φιλάει μία άλλη γυναίκα τον έκανε να παραδεχτεί τον χωρισμό από τη μακροχρόνια σχέση του

Το viral video που τον ανάγκασε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από την πρώην σύντροφο του

MissBloom TEAM
Damiano David Instagram

Επίσημοι τίτλοι τέλους στην σχέση του τραγουδιστή των Maneskin, Damiano David και το μοντέλο και influencer Giorgia Soreli. Ο τραγουδιστής είχε αποκαλύψει την σχέση τους νωρίτερα αυτή την χρονιά και λέγεται πως το ζευγάρι ήταν μαζί για πάνω από 4 χρόνια. Ο Damiano David και η Giorgia Soreli προστάτευαν την σχέση τους από τα φώτα της δημοσιότητας και ακόμα και αφότου αποκάλυψαν την σχέση τους διατηρούσαν χαμηλό προφίλ ενώ οι κοινές φωτογραφίες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι σπάνιες.

Παρ' αυτά το τελευταίο διάστημα φημολογούταν ότι οι δυο τους είχαν χωρίσει και ένα βίντεο που έγινε viral στο TikTok όπου τον βλέπουμε να φιλάει μία άλλη γυναίκα, τον ανάγκασε να αποκαλύψει τον χωρισμό του από την Giorgia Soreli.

Η γυναίκα την οποία δείχνει το βίντεο να φιλάει ο τραγουδιστής είναι η Martina Talieni, μοντέλο και φίλη της γυναίκας του συγκροτήματος, Victoria.

Ο Damiano David έπειτα από την κυκλοφορία αυτού του video, ανακοίνωσε μέσω Instagram τον χωρισμό του, είπε πως μετάνιωσε για την πράξη του, απολογήθηκε στην Giorgia Soreli και τέλος ζήτησε από τα μέσα ενημέρωσης να σεβαστούν την ιδιωτικότητα τους.

Δες το viral video:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ