Follow us

Βασίλισσα Ράνια | Το τρυφερό post για την 30η επέτειο γάμου της με τον βασιλιά Abdullah

Το βίντεο με κάποιες από τις ωραιότερες στιγμές της κοινής τους ζωής και το γλυκό μήνυμα στη λεζάντα

MissBloom TEAM
King Abdullah and Queen Rania receive Princess Victoria of Sweden and Prince Daniel in Amman

Σε εορταστική διάθεση βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η βασιλική οικογένεια της Ιορδανίας. Πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε ο γάμος της Rajwa Al Saif με τον γιο της βασίλισσας Rania και του βασιλιά Abdullah, πρίγκιπα Hussein.

Διαβάστε Επίσης

Η θρησκευτική τελετή των νεόνυμφων πραγματοποιήθηκε στο παλάτι Ζαχράν όπου οι γονείς του πρίγκιπα Hussein, ο βασιλιάς και η βασίλισσα της Ιορδανίας είχαν επίσης ενωθεί με τα δεσμά του γάμου το 1993.

Αυτά τα 30 χρόνια γιόρτασε εχθές (10/6) το βασιλικό ζευγάρι καθώς είχαν την 30η επέτειο τους. Η βασίλισσα Ράνια, που η παρουσία της είναι αρκετά ενεργή στα social media, δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στο οποίο βλέπουμε μία σειρά φωτογραφιών από κοινές στιγμές τους μέσα σε αυτά τα 30 χρόνια.

Στη λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο η βασίλισσα Ράνια γράφει: "Κάθε μέρα που περνά μας φέρνει πιο κοντά, και κάθε χρόνος που περνάει μου δείχνει πόσο απίστευτα ευλογημένη είμαι που περνάω τη ζωή μου μαζί σου. Ευτυχισμένη 30ή επέτειος, Βασιλιά μου"


Σε δεύτερη ανάρτηση της βλέπουμε μία κοινή φωτογραφία του βασιλικού ζεύγους την ημέρα της επετείου του δείχνοντας πόσο ευτυχισμένοι είναι.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ