Follow us

Μαυρισμένοι και πιο ευτυχισμένοι από ποτέ | Η ρομαντική selfie του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη από την απόδρασή τους στη Μήλο

Το αγαπημένο ζευγάρι βρέθηκε για λίγες μέρες στη Μήλο απολαμβάνοντας ποιοτικό χρόνο μακριά από δουλειές και υποχρεώσεις.

MissBloom TEAM
Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη Instagram

Στη Μήλο βρέθηκε πριν από λίγες μέρες η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς. Το αγαπημένο ζευγάρι επέλεξε να ταξιδέψει στο όμορφο αυτό νησί περνώντας ποιοτικό χρόνο μαζί, μακριά από δουλειές και υποχρεώσεις.

Αναστασία Ρουβά | Η 15χρονη κόρη του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη κλέβει για ακόμη μία φορά την παράσταση με βίντεο της στο TikTok

Οι δυο τους έδειξαν να απολαμβάνουν ιδιαίτερα πολύ τη διαμονή τους εκεί ενώ ο Σάκης Ρουβάς ήταν αυτός που μοιράστηκε με τους followers του πολλά στιγμιότυπα από την καλοκαιρινή τους αυτή εξόρμηση. Πιο συγκεκριμένα, ο αγαπημένος pop τραγουδιστής ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram διάφορες εικόνες της πανέμορφης Μήλου ενώ δημοσίευσε και μία άκρως ρομαντική selfie με την υπέροχη Κάτια Ζυγούλη.

Ειδικότερα, οι δυο τους πόζαραν στον φωτογραφικό φακό δείχνοντας πιο μαυρισμένοι, ερωτευμένοι και χαλαροί από ποτέ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ