Follow us

Η Μαρία Μπακοδήμου όπως δεν την έχουμε ξαναδεί | Το μονόχρωμο και casual outfit που επέλεξε να φορέσει σε συναυλία

Χαλαρή, ευδιάθετη και όπως πάντα κομψή.

MissBloom TEAM
Μαρία Μπακοδήμου Instagram

Στο Καλλιμάρμαρο και στη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου για τα πενήντα χρόνια καριέρας του βρέθηκε πριν από λίγες μέρες η Μαρία Μπακοδήμου. Η γνωστή παρουσιάστρια έκανε μία σπάνια δημόσια βραδινή εμφάνιση επιλέγοντας μάλιστα ένα outfit πολύ διαφορετικό σε σχέση με οτιδήποτε φορά συνήθως.

Η Ελένη Ράντου φόρεσε το πιο ανατρεπτικό φόρεμα στη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο Καλλιμάρμαρο

Πιο αναλυτικά, η Μαρία Μπακοδήμου απαθανατίστηκε από τους φωτογράφους λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας δείχνοντας χαλαρή αλλά και ευδιάθετη. Η ίδια, για τη μοναδική αυτή βραδιά, επέλεξε να ντυθεί άνετα φορώντας ένα τζιν παντελόνι σε γκρι χρώμα και ένα T-shirt στην ίδια απόχρωση. Η παρουσιάστρια φόρεσε φυσικά flat παπούτσια, και πιο συγκεκριμένα ένα ζευγάρι κομψά, λευκά σανδάλια, ενώ έπιασε ψηλά τα μαλλιά της αφήνοντας το όμορφο της πρόσωπο σχεδόν άβαφο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εντυπωσιακή παρουσιάστρια συνηθίζει να φορά πιο έντονα χρώματα, πολλά αξεσουάρ και ψηλοτάκουνα παπούτσια ωστόσο όπως όλα δείχνουν, η ίδια ξέρει τι αρμόζει σε κάθε περίσταση.

"Model agency" | Η Μαρία Μπακοδήμου δημοσίευσε φωτογραφία με τους κούκλους γιους της και προκάλσε πανικό με την ομορφιά τους

Η Μαρία Μπακοδήμου όπως δεν την έχουμε ξαναδεί | Το μονόχρωμο και casual outfit που επέλεξε να φορέσει σε συναυλία
Μαρία Μπακοδήμου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ