Η Μαρία Μπακοδήμου όπως δεν την έχουμε ξαναδεί | Το μονόχρωμο και casual outfit που επέλεξε να φορέσει σε συναυλία

Χαλαρή, ευδιάθετη και όπως πάντα κομψή.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Στο Καλλιμάρμαρο και στη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου για τα πενήντα χρόνια καριέρας του βρέθηκε πριν από λίγες μέρες η Μαρία Μπακοδήμου. Η γνωστή παρουσιάστρια έκανε μία σπάνια δημόσια βραδινή εμφάνιση επιλέγοντας μάλιστα ένα outfit πολύ διαφορετικό σε σχέση με οτιδήποτε φορά συνήθως.

Η Ελένη Ράντου φόρεσε το πιο ανατρεπτικό φόρεμα στη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο Καλλιμάρμαρο

Πιο αναλυτικά, η Μαρία Μπακοδήμου απαθανατίστηκε από τους φωτογράφους λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας δείχνοντας χαλαρή αλλά και ευδιάθετη. Η ίδια, για τη μοναδική αυτή βραδιά, επέλεξε να ντυθεί άνετα φορώντας ένα τζιν παντελόνι σε γκρι χρώμα και ένα T-shirt στην ίδια απόχρωση. Η παρουσιάστρια φόρεσε φυσικά flat παπούτσια, και πιο συγκεκριμένα ένα ζευγάρι κομψά, λευκά σανδάλια, ενώ έπιασε ψηλά τα μαλλιά της αφήνοντας το όμορφο της πρόσωπο σχεδόν άβαφο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εντυπωσιακή παρουσιάστρια συνηθίζει να φορά πιο έντονα χρώματα, πολλά αξεσουάρ και ψηλοτάκουνα παπούτσια ωστόσο όπως όλα δείχνουν, η ίδια ξέρει τι αρμόζει σε κάθε περίσταση.

"Model agency" | Η Μαρία Μπακοδήμου δημοσίευσε φωτογραφία με τους κούκλους γιους της και προκάλσε πανικό με την ομορφιά τους