Follow us

Χριστόφορος Παπακαλιάτης | "Ο δεύτερος κύκλος του "Maestro" έχει ανατροπές. Πολλοί χαρακτήρες, πολλοί ήρωες, πολλά γεγονότα..."

Όλα όσα θα δούμε στον δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης σειράς και η σύνδεση με το τελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν.

MissBloom TEAM
Χριστόφορος Παπακαλιάτης Instagram

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής "Super Κατερίνα" έκανε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε για τον δεύτερο κύκλο της σειράς "Maestro" αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων τι πρόκειται να δούμε.

"Maestro" | Η υπέροχη backstage φωτογραφία της Χαρούλας Αλεξίου και του Χριστόφορου Παπακαλιάτη από τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν

Ειδικότερα, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης τόνισε πως θα δούμε όλους τους ηθοποιούς που συμμετείχαν στην πρώτη σεζόν ενώ όλα θα συνδέονται με το τελευταίο επεισόδιο και όσα διαδραματίστηκαν εκεί. Ο ίδιος τόνισε πως ο στόχος του είναι να αγγίξει πολλά κοινωνικά ζητήματα της σημερινής εποχής μιας που δε γίνεται να μην επηρεάζεται από όλα όσα βλέπει, ακούει και διαβάζει.

Στη συνέχεια, ο Χριστόφορος αναφέρθηκε στην επιστυχία του "Maestro" και στο Netflix λέγοντας χαρακτηριστικά πως ενημερώνεται από τους τουρίστες που έρχονται στην Ελλάδα.

"Ο δεύτερος κύκλος του Maestro έχει ανατροπές, είναι πολλοί χαρακτήρες, πολλοί ήρωες, πολλά γεγονότα και βλέπουμε τα αποτελέσματα αυτών που έγιναν στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου. Θα δείτε και καινούργιες προσθήκες, θα είναι όλοι όσοι είδατε στον πρώτο κύκλο.

Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής την επιτυχία δεν την αντιλαμβάνεσαι, καταλαβαίνεις ότι κάτι πάει πολύ καλά, αλλά επειδή είμαι στην Ελλάδα, δεν καταλαβαίνω τι γίνεται έξω, πιο πολύ ενημερώνομαι από το Netflix και από τους τουρίστες που έρχονται και μας μιλάνε… Σε μένα δεν αλλάζει κάτι.

Ο στόχος μας ήταν να υπάρχει μια παλέτα χρωμάτων και να αγγίξουμε πολλά κοινωνικά ζητήματα στο σήμερα… Δε μπορώ να γράψω κάτι χωρίς να επηρεάζομαι από αυτά που συμβαίνουν γύρω μου και από αυτά που ακούω, βλέπω, διαβάζω και βιώνω σαν άνθρωπος στην κοινωνία του σήμερα.", δήλωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Φάνης Μουρατίδης | "Τα παιδιά μου είναι στην εφηβεία, o μεγάλος μου γιος με πέρασε στο ύψος. Zούμε ωραία πράγματα.."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ