Follow us

Πριγκίπισσα Βεατρίκη | Royal Σταχτοπούτα στον βασιλικό γάμο της Ιορδανίας

Το πρόβλημα με την τιάρα και ο κομμωτής που νόμιζε ότι ήταν πριγκίπισσα της Disney.

MissBloom TEAM
Πριγκίπισσα Βεατρίκη - Edoardo Mapelli Mozzi Instagram

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη ενθουσίασε τους θαυμαστές της με τις δύο εμφανίσεις της στον βασιλικό γάμο της Ιορδανίας στις αρχές Ιουνίου. Η Βρετανίδα royal η οποία στο παρελθόν δεν φημιζόταν για το στιλ της και οι δημόσιες εμφανίσεις δεν ήταν καθόλου στιλάτες, έχει πραγματοποιήσει μια δραματική μεταμόρφωση στο στιλ της τα τελευταία χρόνια.

Όλοι θυμόμαστε την ατυχή εμφάνισή της στον βασιλικό γάμο της Κate και του William με το καπέλο της να θυμίζει σε πολλούς κάθισμα τουαλέτας και την ίδια να εξομολογείται ότι έκλαψε με τα σχόλια που διάβασε.

H πριγκίπισσα Ευγενία και η πριγκίπισσα Βεατρίκη στον βασιλικό γάμο του William και της Κate σε μια εμφάνιση που χαρακτηρίστηκε κακόγουστη, ενώ οι ίδιες έκλαψαν διαβάζοντας τα δημοσιεύματα.

Πλέον η Βεατρίκη προσέχει πολύ το στιλ της και τις εμφανίσεις της και κατάφερε να είναι μια από τις πιο καλοντυμένες στον βασιλικό γάμο του γιου της βασίλισσας Ράνιας.

Η ίδια έφτασε στο παλάτι μαζί με τον σύζυγό της Εdoardo Mapelli Mozzi και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, μεταξύ των οποίων η Κate Middleton και ο πρίγκιπας William.

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη έμοιαζε με Σταχτοπούτα με το παραμυθένιο φόρεμα που επέλεξε για την περίσταση. Συγκεκριμένα, φόρεσε το "Celia Gown" από το brand Needle & Thread.

Το ντελικάτο φόρεμα, το οποίο πωλείται στο διαδίκτυο για 450 λίρες διαθέτει σειρές από κεντημένο τούλι με βολάν στα μανίκια και το στρίφωμα.

Δες περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ