Follow us

Τζίνα Αλιμόνου | "Ο καλός τρόπος ζωής είναι κάτι που έχω μάθει από την οικογένειά μου..."

Όλα όσα δήλωσε η επιχειρηματίας για το τηλεοπτικό της μέλλον.

MissBloom TEAM
Τζίνα Αλιμόνου Instagram

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε χθες το απόγευμα η Τζίνα Αλιμόνου, με αφορμή την παρουσία της σε μία εκδήλωση αφιερωμένη στη μόδα. Η επιχειρηματίας μίλησε στους δημοσιογράφους και απάντησε στις ερωτήσεις τους αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων τι είναι αυτό που θα ήθελε να κάνει τηλεοπτικά.

Η Τζίνα Αλιμόνου σε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση | Το casual ντύσιμο και τα γυαλιά ηλίου που δεν αποχωρίστηκε

Πιο αναλυτικά, η Τζίνα Αλιμόνου ανέφερε πως θα μπορούσε να κάνει τηλεοπτικά κάτι σχετικά με τη μόδα ωστόσο εκείνη επιθυμεί να ασχοληθεί με το well being. Ειδικότερα, η ίδια σημείωσε πως το well being είναι κάτι που την ενδιαφέρει πολύ μιας που έχει μεγαλώσει με καλούς τρόπους από μικρή εξαιτίας της οικογένειάς της.

"Φυσικά και θα μπορούσατε να με δείτε σε ένα τηλεοπτικό πρότζεκτ που αφορά στη μόδα. Σίγουρα είναι ένα αντικείμενο που κατέχω αρκετή γνώση οπότε θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο. Μου κάνετε κάποια πρόταση για το "Shopping Star";

"Μου αρέσει το well being κι αυτό θα ήταν κάτι που θα με ενδιέφερε να κάνω τηλεοπτικά, δηλαδή μία πολύ μοντέρνα εκπομπή με well being. Ο καλός τρόπος ζωής είναι κάτι που έχω μάθει από την οικογένειά μου.", είπε η Τζίνα Αλιμόνου.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ