Follow us

Κωστής Μαραβέγιας | "Δεν έχει αλλάξει τίποτα μετά τον γάμο με την Τόνια, η συντροφικότητα είναι ίδια"

Όλα όσα δήλωσε ο γνωστός καλλιτέχνης για την αγαπημένη του, Τόνια Σωτηροπούλου.

MissBloom TEAM
Τόνια Σωτηροπούλου Instagram

Καλεσμένος στην εκπομπή "Στούντιο 4" βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Κωστής Μαραβέγιας. Ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο για πολλά πράγματα ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αγαπημένη του, Τόνια Σωτηροπούλου.

Τόνια Σωτηροπούλου - Κωστής Μαραβέγιας | Η ρομαντική βόλτα στις Κάννες κάτω από τη βροχή

Ειδικότερα, ο Κωστής Μαραβέγιας σημείωσε πως μετά τον γάμο τους δεν έχει αλλάξει τίποτα στη μεταξύ τους σχέση τονίζοντας πως αυτό συμβαίνει όταν κάποιο ζευγάρι αποκτά παιδιά. Ο ίδιος μάλιστα παραδέχτηκε πως του αρέσουν πολύ τα παιδιά καθώς και εκείνα τον αγαπούν πολύ.

"Δεν έχει αλλάξει τίποτα μετά τον γάμο. Ότι αλλάζει σε κάθε άνθρωπο που παντρεύεται, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Οι σχέσεις παραμένουν ίδιες, η συντροφικότητα είναι ίδια. Νομίζω η μεγάλη αλλαγή στα ζευγάρια και από τους φίλους που έχω και ξέρω, είναι όταν έρχονται τα παιδιά.

Εκεί αλλάζουν τα ωράρια ύπνου, εκεί αλλάζει η φιλοσοφία της ζωής και υπάρχει ένα νέο υπαρξιακό. Είναι σαν ένα καινούργιο σύμπαν, σαν ταξίδι στο διάστημα, όταν έρχεται ένα παιδί. Μου αρέσουν τα παιδιά γιατί με αγαπούν πολύ. Το βλέπω όταν έρχονται στη συναυλία μου.", δήλωσε ο Κωστής Μαραβέγιας.

Η Τόνια Σωτηροπούλου με το λευκό φόρεμα από τα Η&Μ που δεν θα σταματήσεις να φοράς όλο το καλοκαίρι

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ