Follow us

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μιλάει για το ναυάγιο στην Πύλο | "Έχουμε ζήσει προσφυγιά, οι περισσότεροι έχουμε μέσα στο αίμα μας τον ξεριζωμό..."

Όλα όσα είπε ο παρουσιαστής για το ναυάγιο στην Πύλο.

MissBloom TEAM
Φώτης Σεργουλόπουλος Instagram

Μία διαφορετική έναρξη εκπομπής έκαναν σήμερα ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά, με αφορμή την ανείπωτη τραγωδία που σημειώθηκε στην Πύλο. Οι παρουσιαστές της εκπομπής "Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν" θέλησαν να κάνουν το δικό τους σχόλιο για όλα όσα συνέβησαν ενώ ο Φώτης Σεργουλόπουλος τόνισε πως ο ξεριζωμός είναι στο αίμα των περισσότερων από εμάς.

Τραγωδία στην Πύλο | Η Liberation έκανε εικόνα την ανείπωτη θλίψη μας

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής σημείωσε πως κανένας δε φεύγει από το σπίτι του, από τη χώρα του και τα παιδιά του χωρίς να υπάρχει λόγος. Ο ίδιος τόνισε μάλιστα πως δε δέχεται να ακούσει τίποτα σχετικά με αυτό ενώ δε δίστασε να αναφέρει ότι είμαστε στο 2023 και ότι η ιστορία θα έπρεπε να μας είχε ήδη διδάξει κάποια πράγματα.

"Μιλάμε για τα ανθρώπινα δικαιώματα και πολλοί μπορεί να μας θεωρούν γραφικούς. Ορισμένοι άνθρωποι πιστεύουν ότι όταν ο άλλος διεκδικεί το δικαίωμά του, ότι είμαστε γραφικοί.

Οι άνθρωποι μετακινούνται. Έχουμε ζήσει προσφυγιά, οι περισσότεροι άνθρωποι έχουμε μέσα στο αίμα μας αυτόν τον ξεριζωμό. Τους έδιωξαν από τα σπίτια τους και έφυγαν κατατρεγμένοι.

Είμαστε στο 2023. Τα πράγματα πρέπει να έχουν ωριμάσει και η ιστορία να μας έχει διδάξει να είμαστε πιο άνθρωποι από τότε που έβλεπαν έναν ξένο και δεν ήξεραν τι ήταν και του πετούσαν πέτρες.

Κανένας δεν φεύγει έτσι από τη χώρα του με αγκαλιά βρέφη και παιδιά… Δεν θέλω να ακούσω κουβέντα όμως. Θα προχωρήσουμε. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να προχωρήσουμε μπροστά. Πίσω δεν θα πάει κανένας. Μπροστά θα πάμε όλοι. Και όποιος μπορεί περισσότερο, ας μας παρασύρει να πάμε πιο μπροστά.", δήλωσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ