Follow us

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Κάνει βόλτα με τον 6 μηνών γιο της και τρώει παγωτό στην πιο γλυκιά φωτογραφία

"My forever love..."

MissBloom TEAM
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Instagram

Μία απογευματινή, Κυριακάτικη βόλτα με τον 6 μηνών γιο της έκανε χθες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η γνωστή παρουσιάστρια φαίνεται πως διανύει μία από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής της αφιερώνοντας όλον της τον ελεύθερο χρόνο στον μονάκριβο γιο της, καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Η αποκάλυψη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για τη βάπτιση του 5 μηνών γιου της και ο θρησκευτικός γάμος με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλου

Πιο αναλυτικά, χθες το απόγευμα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πήρε τον γιο της και μαζί έκαναν μία υπέροχη, καλοκαιρινή βόλτα. Η παρουσιάστρια επέλεξε μάλιστα να συνδυάσει βόλτα και παγωτό ενώ ανήρτησε μία σχετική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δίνοντας έτσι στους followers της μία μικρή γεύση από το απόγευμά της.

"My forever love", σημείωσε πάνω στη φωτογραφία η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κάνοντας λόγο για τις δύο μεγάλες της αγάπες, το παγωτό αλλά και τον μονάκριβο, 6 μηνών γιο της.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Ποζάρει στη μέση του δρόμου σαν supermodel με τα καλλίγραμμα πόδια της να "κλέβουν" την παράσταση

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Κάνει βόλτα με τον 6 μηνών γιο της και τρώει παγωτό στην πιο γλυκιά φωτογραφία

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ