Follow us

H Αλεξάνδρα Κωστοπούλου νοστάλγησε τα παιδικά της χρόνια | Η γλυκιά φωτογραφία με την αδερφή της, Αμαλία

Το γλυκό στιγμιότυπο που δημοσίευσε στα social media η 24χρονη κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου, Αλεξάνδρα.

MissBloom TEAM
Αμαλία & Αλεξάνδρα Κωστοπούλου

Μία γλυκιά και σπάνια φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου. Η 24χρονη κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου ανήρτησε μία εικόνα η οποία δείχνει την ίδια και την αδερφή της, Αμαλία, να μιλάνε με τον μπαμπά τους.

Η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου έχει γενέθλια | Οι σπάνιες φωτογραφίες από τα παιδικά της χρόνια και οι ευχές της Τζένης Μπαλατσινού

Πιο συγκεκριμένα, η Αλεξάνδρα και η Αμαλία Κωστοπούλου, πιο μικρές και γλυκές από ποτέ, φαίνεται στην εν λόγω φωτογραφία να περνάνε χρόνο με τον μπαμπά τους, Πέτρο Κωστόπουλο, απολαμβάνοντας συζητήσεις μαζί του. Ο ίδιος μάλιστα, δείχνει πιο ευτυχισμένος και χαμογελαστός από ποτέ, κοιτάζοντας τις μονάκριβες κόρες του στα μάτια.

Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο η Αμαλία όσο και η Αλεξάνδρα δημοσιεύουν συνεχώς στιγμιότυπα από τα παιδικά τους χρόνια, αναπολώντας και νοσταλγώντας τις οικογενειακές στιγμές στην Ελλάδα μιας που και οι δύο τα τελευταία χρόνια ζουν μόνιμα στην Αμερική.

H Αλεξάνδρα Κωστοπούλου νοστάλγησε τα παιδικά της χρόνια | Η γλυκιά φωτογραφία με την αδερφή της, Αμαλία

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ