Follow us

Κατερίνα Παπουτσάκη | "Έχω αισθανθεί καλή διαχείριση από τα Μέσα"

Η δήλωση της ηθοποιού για το διαζύγιό της με τον Παναγιώτη Πιλαφά.

Το μίνι εφαρμοστό φόρεμα της Κατερίνας Παπουτσάκη είναι ιδανικό για βραδινές εμφανίσεις Instagram @katerina_papoutsaki

Καλεσμένη στο "Στούντιο 4" βρέθηκε η Κατερίνα Παπουτσάκη με αφορμή την αυλαία της σειράς "Τα καλύτερά μας χρόνια".

Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια της σειράς της ΕΡΤ αποκάλυψε στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο ότι ο γιος της, Μάξιμος, κάνει την εμφάνισή του στο τελευταίο επεισόδιο.

Αρχικά, για την ολοκλήρωση της σειράς, η Κατερίνα Παπουτσάκη είπε: "Τα τρία χρόνια σειράς ήταν φανταστικά, ήταν υπέροχα, ήταν μαγικά. Γίναμε μια φοβερή παρέα. Τα θυμάμαι τα χρόνια αυτά με αγάπη. Ήταν 3 εβδομάδες που κλαίγαμε λόγω του τέλους… Ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρον το πόσο ταιριάξαμε μεταξύ μας.. Δεν είναι δεδομένο ότι θα είσαι σε μια δουλειά και τα πράγματα θα κυλήσουν ονειρικά και θα ταιριάξεις. Προφανώς έχουν τα πάνω και τα κάτω τους οι σχέσεις, αλλά στον πυρήνα του ήταν όλο πολύ όμορφο…".

Όσον αφορά το πώς προέκυψε η συμμετοχή του γιου της στα "καλύτερά μας χρόνια". η Κατερίνα Παπουτσάκη περιέγραψε: "Προφανώς και αυτό ήταν μια επιθυμία δική του, ήταν κάτι που το ήθελε καιρό τώρα και βρήκαμε την κατάλληλη στιγμή να παίξει. Από πέρυσι που η κυρία Νάνσυ τους έβαλε στο σχολείο το μικρόβιο του θεάτρου, με μια πολύ φροντισμένη παράσταση, από εκεί ξεκίνησε να έλκεται, όχι από εμένα. Το ερέθισμα ήταν από το σχολείο. Του άρεσε πάρα πολύ και είναι και πολύ καλός… Βέβαια μου λέει ότι του αρέσει πολύ το θέατρο… Δε θα ξαναγίνει όμως, του το εξηγήσαμε, τώρα ήταν μια ιδιαίτερη συνθήκη. Αισθάνομαι ότι τα παιδιά πρέπει να είναι στη φάση τους παιδιά και να ασχολούνται με παιδικά πράγματα".

Διάβασε περισσότερα στο yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ