Follow us

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | "Βιώνω υπέροχα τη μητρότητα, είναι πολύ ξεχωριστό όλο αυτό και είμαι πολύ ευλογημένη που το ζω..."

Όλα όσα είπε η γνωστή παρουσιάστρια για τον ερχομό του γιου της και τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

MissBloom TEAM
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Instagram

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε χθες το απόγευμα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε στους δημοσιογράφους για τη νέα της ιδιότητα, αυτή της μητέρας, ενώ δε δίστασε να αναφερθεί και στον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Η αποκάλυψη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για τη βάπτιση του 5 μηνών γιου της και ο θρησκευτικός γάμος με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλου

Ειδικότερα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σημείωσε πως νιώθει ευλογημένη που βιώνει τόσο όμορφα τη μητρότητα τονίζοντας πως αυτό που ζει είναι ξεχωριστό. Η ίδια αποκάλυψε μάλιστα πως ο σύζυγός της και πατέρας του μονάκριβου γιου τους δεν τη βοηθά με το παιδί αφού όπως υπογράμμισε, όταν γεννήθηκε φοβόταν ακόμα και να το κρατήσει.

"Βιώνω υπέροχα τη μητρότητα, είναι πολύ ξεχωριστό όλο αυτό και είμαι πολύ ευλογημένη που το ζω. Μου λείπει αρκετά η δουλειά μου, αλλά νομίζω θα μου λείπει αρκετά και το σπίτι μου αν κάνω τηλεόραση. Δεν ξέρω, θα δούμε…"

"Όχι, ο σύζυγός μου δε με βοηθά με το μωρό. Δεν αλλάζει πάνες, ούτε το κάνει μπάνιο. Τι να πω ψέματα Βασίλη; Φοβάται κι εκείνος και φοβόταν να το πιάσει όταν ήταν πολύ μωρό.", είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ