Follow us

Κατερίνα Διδασκάλου | "Δε θα ξεχάσω ποτέ τα βλέμματα των παιδιών μου όταν έφευγα για το θέατρο..."

Όλα όσα είπε η ηθοποιός για τη μητρότητα και τις τύψεις.

MissBloom TEAM
Κατερίνα Διδασκάλου Instagram

Καλεσμένη στην εκπομπή "Το Πρωινό" βρέθηκε η Κατερίνα Διδασκάλου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα για πολλά πράγματα ενώ μεταξύ άλλων μίλησε και για τις κόρες της.

Κατερίνα Διδασκάλου | Η αντιρυτιδική κρέμα στην οποία "ορκίζεται" δεν κοστίζει πάνω από 50 ευρώ

Ειδικότερα, η Κατερίνα Διδασκάλου αναφέρθηκε στα παιδικά χρόνια των παιδιών της λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δε θα ξεχάσει ποτέ τα βλέμματά τους όταν εκείνη έφευγε για το θέατρο. Η ίδια δήλωσε πως έχει λείψει πολύ από το σπίτι ωστόσο πλέον, κάθε φορά που φεύγει, δε νιώθει τύψεις.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Διδασκάλου ανέφερε πως ως μητέρα έκανε το καλύτερο που μπορούσε χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν έχει κάνει πράγματα για τα οποία έχει μετανιώσει.

"Όλα ρόδινα δεν ήταν ποτέ συνεχώς στη ζωή μου. Θεώρησα ότι επειδή έκανα νωρίς τα πρώτα μου παιδιά, δεν έχουμε το δικαίωμα να παθαίνουμε κατάθλιψη, όσοι γινόμαστε γονείς. Δεν έχουμε δικαίωμα, πραγματικά. Όπως το λέω ακριβώς. Γιατί φέρνουμε καινούριες ζωές στον κόσμο. Έκανα το καλύτερο που μπορούσα. Όχι ότι δεν υπάρχουν στιγμές που μετανιώνεις."

"Δε θα ξεχάσω ποτέ τα βλέμματα των παιδιών μου, όταν έφευγα για το θέατρο. Έχω λείψει πολύ από το σπίτι. Λέω ότι τώρα που μεγάλωσα είναι τα πρώτα χρόνια που όταν φεύγω από το σπίτι, που δεν έχω τύψεις. Δεν είναι λίγο αυτό. Για τα παιδιά είναι απουσία και αυτό δεν αναπληρώνεται εύκολα.", είπε η Κατερίνα Διδασκάλου.

Δες όλη τη συνέντευξη εδώ :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ