Follow us

Κατερίνα Καραβάτου | "Κάνω τον σταυρό μου για αυτό που αισθάνθηκα για τον Κρατερό όταν τον πρωτογνώρισα..."

Όλα όσα είπε η παρουσιάστρια για τον πρώην σύζυγό της, Κρατερό Κατσούλη, και τα παιδιά τους.

MissBloom TEAM
Κατερίνα Καραβάτου Instagram

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο podcast του "Streamee" και τη Μικαέλα Θεοφίλου παραχώρησε η Κατερίνα Καραβάτου. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε με ειλικρίνεια για πολλά πράγματα ενώ δε δίστασε να αναφερθεί στον πρώην σύζυγό της, Κρατερό Κατσούλη, και στα παιδιά τους.

Αέλια Κατσούλη | Η πανύψηλη κόρη της Κατερίνας Καραβάτου τελείωσε το Δημοτικό - Η συγκινητική φωτογραφία που ανήρτησε η παρουσιάστρια

Πιο αναλυτικά, η παρουσιάστρια του "My Style Rocks" μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά τον θάνατο της μητέρας της αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων πως τότε ήταν που άρχισαν σιγά-σιγά να διαλύονται όλα. Η ίδια σημείωσε πως ο χωρισμός της δεν ήταν καθόλου εύκολος ενώ τόνισε πως μέχρι και σήμερα είναι ευγνώμων που ο Κρατερός Κατσούλης είναι ο πατέρας των παιδιών της.

"Στη "Φωλιά των ΚούΚου” ήταν μία πολύ ευτυχισμένη στιγμή μου, ήμασταν μαζί και με τον Κρατερό. Όταν άρχισαν όμως όλα σιγά-σιγά να διαλύονται, μετά τον θάνατο της μητέρας μου, κατάλαβα ότι δεν ήμουν καλά. Τώρα που το βλέπω από μακριά κι εγώ την αδίκησα εκείνη την εκπομπή μου, γιατί δεν ήμουν κι εγώ καλά. Κάποια στιγμή αισθάνθηκα απεγνωσμένη."

"Όταν δύο άνθρωποι χωρίζουν, δεν είναι καθόλου εύκολο. Γι’ αυτό που κάνω τον σταυρό μου όμως είναι ότι για αυτό που αισθάνθηκα για τον Κρατερό όταν τον πρωτογνώρισα, ότι με αυτόν τον άνθρωπο θα ήθελα να κάνω παιδιά, αυτό το τιμάει φουλ.", δήλωσε η Κατερίνα Καραβάτου.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ