Follow us

Κλειώ και Μανώλης Μαζωνάκης | Ο Γιώργος Μαζωνάκης μάς συστήνει τους γονείς του - Η υπέροχη φωτογραφία τους και η απίστευτη ομοιότητα με τη μητέρα του

Οι αξιαγάπητοι γονείς του γνωστού τραγουδιστή βρέθηκαν στο πλευρό του, στη συναυλία που έδωσε στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας.

MissBloom TEAM
Γιώργος Μαζωνάκης Instagram

Μία μεγάλη συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας έδωσε το βράδυ της Τρίτης ο Γιώργος Μαζωνάκης. Ο γνωστός τραγουδιστής αποθεώθηκε για ακόμα μία φορά από τους θαυμαστές του ενώ όλοι έδειξαν να απολαμβάνουν ιδιαίτερα πολύ το βράδυ τους και φυσικά, όλες του τις επιτυχίες.

Γιώργος Μαζωνάκης | Μαγείρεψε και τραγούδησε για τους άστεγους του Πειραιά

Ειδικότερα, ο Γιώργος Μαζωνάκης κατάφερε να γεμίσει το Κατράκειο Θέατρο ενώ στο πλευρό του βρέθηκαν και οι γονείς του. Πιο συγκεκριμένα, η Κλειώ και ο Μανώλης Μαζωνάκης, οι αξιαγάπητοι γονείς του τραγουδιστή, καμάρωσαν τον γιο τους επί σκηνής ενώ μετά το τέλος της συναυλίας φωτογραφήθηκαν μαζί του χαρίζοντάς μας ένα γλυκό και άκρως σπάνιο, φωτογραφικό στιγμιότυπο.

Οι τρεις τους μοιάζουν να είναι μία εξαιρετικά αγαπημένη οικογένεια ενώ η ομοιότητα του τραγουδιστή με τη μητέρα του είναι τουλάχιστον εντυπωσιακή.

Ετεοκλής Παύλου | "Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 7 χρονών, η μητέρα μου με έβλεπε μισή ώρα την ημέρα"

Κλειώ και Μανώλης Μαζωνάκης | Ο Γιώργος Μαζωνάκης μάς συστήνει τους γονείς του - Η υπέροχη φωτογραφία τους και η απίστευτη ομοιότητα με τη μητέρα του

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ