Follow us

Κατερίνα Γερονικολού | "Η οικολογική μου ευαισθησία ξεκίνησε στην παιδική μου ηλικία. Θυμάμαι να κλαίω γοερά..."

Η ηθοποιός παραχώρησε μία συνέντευξη όπου μεταξύ άλλων μίλησε ανοιχτά για την οικολογική της συνείδηση.

MissBloom TEAM
Κατερίνα Γερονικολού Instagram

Καλεσμένη στην εκπομπή "Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν" βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η Κατερίνα Γερονικολού. Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την οικολογική της συνείδηση που όπως χαρακτηριστικά λέει, "γεννήθηκε" στην παιδική της ηλικία.

Η Κατερίνα Γερονικολού μιλάει για τη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη | "Δεν πάμε για ψάρεμα, δεν προλαβαίνουμε να πάμε ούτε για ψάρι..."

Ειδικότερα, η Κατερίνα Γερονικολού μίλησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά για την οικολογική της συνείδηση λέγοντας χαρακτηριστικά πως θυμάται να είναι παιδί και να κλαίει γοερά για καταστροφικές φωτιές. Η ίδια σημείωσε μάλιστα πως "αρρωσταίνει" κάθε καλοκαίρι ενώ υπογράμμισε πως δε θέλει σε καμία περίπτωση να επιβαρύνει το περιβάλλον.

Κατερίνα Γερονικολού | H σπάνια φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια και η γλυκιά αγκαλιά στον μπαμπά της που έχει φύγει από τη ζωή

"Η οικολογική μου ευαισθησία ξεκίνησε στην παιδική μου ηλικία. Θυμάμαι να κλαίω γοερά σε κάποιες φωτιές ένα καλοκαίρι. Ξεκίνησα με το να το παίρνω πάρα πολύ βαριά. Κάθε καλοκαίρι πραγματικά αρρωσταίνω όταν συμβαίνει αυτό. Ελπίζω φέτος να είναι μια διαφορετική χρονιά."

"Χωρίς να έχω δημιουργήσει κάποια περιβαλλοντική οργάνωση, ατομικά θέλω να μην επιβαρύνω το περιβάλλον, ως μονάδα. Θα ήθελα να μη σκεφτόμαστε μόνο τον εαυτό μας αλλά και τις επόμενες γενιές, ό,τι κάνουμε αυτή τη στιγμή από θέμα οικολογίας και προστασίας του περιβάλλοντος έχει να κάνει με τους επόμενους. Αυτό θεωρώ ότι είναι χρέος μας.", δήλωσε η Κατερίνα Γερονικολού.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ