Follow us

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι το πιο κομψό ζευγάρι και αυτή η φωτογραφία είναι η απόδειξη

Η υπέροχη φωτογραφία που δημοσίευσε στα social media η γνωστή ηθοποιός.

MissBloom TEAM
Βάσω Λασκαράκη Instagram

Μία υπέροχη φωτογραφία με τον αγαπημένο της, Λευτέρη Σουλτάτο, δημοσίευσε λίγες ώρες πριν, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Βάσω Λασκαράκη. Η γνωστή ηθοποιός ανήρτησε μία εικόνα από κάποια επίσημη έξοδό τους, αποδεικνύοντας πως είναι ένα από τα πιο κομψά ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ | Η αδημοσίευτη φωτογραφία από την ημέρα του γάμου τους με αφορμή την επέτειο των τεσσάρων χρόνων

Πιο αναλυτικά, η Βάσω Λασκαράκη φωτογραφήθηκε με τον αγαπημένο της δείχνοντας πιο όμορφη, λαμπερή και ευτυχισμένη από ποτέ. Φορώντας ένα υπέροχο, μακρύ, πορτοκαλί φόρεμα και έχοντας λυτά τα κυματιστά της μαλλιά και ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη, η ίδια στάθηκε στο πλευρό του αγαπημένου της συζύγου, Λευτέρη Σουλτάτου, ο οποίος ήταν εξίσου κομψά ντυμένος έχοντας επιλέξει ένα total black outfit.

Σε έναν καταπράσινο κήπο, αγαπημένοι και όπως πάντα ταιριαστοί, η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος απαθανάτισαν τη γλυκιά αυτή στιγμή ενώ τη μοιράστηκαν με τους followers τους όπως συχνά αγαπάνε να κάνουν.

Βάσω Λασκαράκη | Το εκκεντρικό χτένισμά της συζητήθηκε όσο κανένα άλλο στα MAD VMA 2023

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι το πιο κομψό ζευγάρι και αυτή η φωτογραφία είναι η απόδειξη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ