Follow us

Στέφανος Τσιτσιπάς | Το τρυφερό βίντεο με την κούκλα σύντροφό του, Paula Badosa, να του φτιάχνει τα μαλλιά

Το ζευγάρι είναι full in love και δεν διστάζει να το δείξει σε κάθε ευκαιρία.

MissBloom TEAM
Στέφανος Τσιτσιπάς NDP

Τον απόλυτο έρωτα φαίνεται πως βιώνουν ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Paula Badosa. Το ζευγάρι είναι full in love και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία, μιας και οι διάφορες δημοσιεύσεις στα social media είναι πολύ συχνές.

Έτσι κι έγινε πριν λίγες ώρες, όταν σε βίντεο που ανέβηκε στο twitter, βλέπουμε τη σύντροφο του Στέφανου Τσιτσιπά να του φτιάχνει τα μαλλιά σε ένα καλοφτιαγμένο half-up do.

Λίγο πριν τελειώσει το βίντεο, η όμορφη αθλήτρια δίνει ένα τρυφερό φιλί στον Στέφανο Τσιτσιπά, δείχνοντας για άλλη μια φορά πόσο ευτυχισμένοι είναι μαζί.

Να θυμίσουμε πως πρόσφατα ο Έλληνας τενίστας είχε παραχωρήσει συνέντευξη και είχε δηλώσει για την σύντροφό του, πως είναι η "αδερφή ψυχή" του:

"Δε νομίζω πως αυτό θα μπορούσε να είναι μια απλή φιλία, θα ήταν κάτι ασυνήθιστο. Ναι, είμαστε ζευγάρι. Όχι μόνο ζευγάρι, είμαστε αδελφές ψυχές. Έτσι πρέπει καταρχάς να οριστούμε. Περισσότερο σαν αδερφές ψυχές, παρά οποιαδήποτε άλλη σχέση ή τρυφερό πράγμα. Φυσικά και υπάρχει πολύ από αυτό, αλλά είναι σπάνιο να βρίσκεις την αδελφή ψυχή σου. Αν ρωτήσετε κι εκείνη, θα σας πει το ίδιο πράγμα.

Στέφανος Τσιτσιπάς | Η τεράστια ανθοδέσμη που χάρισε στη σύντροφό του, Paula Badosa, και η δημόσια εξομολόγησή της

Θα σας πω αυτό: έχω γνωρίσει πολλές γυναίκες στη ζωή μου και δεν με έχει ελκύσει ποτέ καμία άλλη τόσο πολύ, δεν έχω βρει ποτέ τόση ομορφιά και τόσο ενδιαφέρον στο μυαλό μιας γυναίκας και το είπα στην Paula και είμαι χαρούμενος, γιατί άκουσα το ίδιο και από εκείνη. Τα μυαλά μας ευθυγραμμίζονται και είναι μια τόσο πνευματική σύνδεση, περισσότερο από μια έλξη. Θα ήταν λάθος αν αυτό δεν συνέβαινε, πολύ λάθος. Η ενέργεια που έχουμε είναι εξαιρετική, είναι πολύ όμορφο να το ζεις αυτό. Δεν είναι πολλοί άνθρωποι που έχουν την ευκαιρία να ζήσουν κάτι τέτοιο".

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι full in love | Το στιγμιότυπο με την πανέμορφη σύντροφό του, Paula Badosa, και η ρομαντική εξομολόγηση

Δες το βίντεο:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ